Ultimatum Pogbi! Od najskupljeg na svetu do "kusura"?!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 25.03.2018.
10:28
Izvor: Sportske.net

Loša vest za Francuza je da će se o svemu pitati isključivo Murinjo.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Žoze Murinjo je navodno dao rok Polu Pogbi, ima do kraja sezone da ga uveri da zaslužuje da ostane u klubu. Navodno, njemu je poručeno da se mane društvenih mreža, aktivnosti van terena i koncentriše na fudbal, inače će biti iskorišćen kao sredstvo eventualne razmene u nekom transferu.

Ovo je i dalje malo verovatan scenario, međutim, engleski mediji tvrde da Murinjo ima odrešene ruke, da je čak pretio da će otići ako recimo De Hea bude prodat i da će dobiti leto da sredi stvari u klubu.

Na raspolaganju će mu biti oko 250 miliona evra, plus ono što klub zaradi prodajom igrača. Zbog toga je moguće da bi njegova reč morala da se poštuje kada je Pogba u pitanju, a navodno bi još jedan Francuz, Marsijal, mogao da ode iz kluba.

Murinjo planira da dovede štopera, pre svega, ali je Varan nerealna meta, čak i da ponudi Pogbu kao deo sporazuma, Zidan želi Francuza, ali bi radije De Heu, ako pusti mladog štopera.

Realnije je da Murinjo pokuša da ubedi Umtitija ili Hose Himeneza iz Atletika, obojica imaju klauzulu 60 miliona, a da dodatno pojača odbranu, odnosno levu stranu, dovođenjem Aleksa Sandra iz Juventusa, navodno bi Marsijal mogao da bude deo dogovora.

Što se sredine terena tiče, tu su želja Kros ili Verati, realnije zvuči ovo drugo, pogotovo ako Rajola ubedi Pogbu da se za ogroman novac vrati kući. Murinjo hoće i štopera PSŽ, Markinjoša, ali je teško verovati da bi ga "Sveci" prodali.

Transfer Bejla zavisiće od Zidana, naime, ako Francuz ostane na klupi, Velšanin će tražiti da ode, Junajted je spreman da ga dovede, ali to još nije gotova stvar, kako se govori u medijima, navodno je Bejl rekao saigračima iz reprezentacije Velsa da se još nije odlučio...

Ko još ide?

Jedan od štopera, najverovatnije Smoling, biće prodat, odlazi Felaini, ali će Valensija i Ešli Jang ostati u klubu, dok se od fudbala oprašta Kerik.

Luk Šo bi dolaskom Sandra postao prekobrojan...

U svakom slučaju, Murinjo će imati dovoljno novca, mada su mete veoma teške, videćemo da li sprema i neko iznenađenje, ali je i sam rekao, gde se pojavi Junajted, tu je cena veća.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

25 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola RED_DEVIL
Monday, 26.03.2018
01:54

Samo da se isteraju neradnici!

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 25.03.2018
18:02

Ajde kad taj Pogba ne valja nek se fino vrati u Juve a Juve nek vrati tih 100 mil Unitedu i svi bi bili zadovoljni bar se meni tako cini

avatar
MalaSkoljkica
Sunday, 25.03.2018
17:58

De Bruyne, Lukaku, Salah sad Pogba i Martial. Ako ostane na klupi Junajteda bar jos 3,4 god, ima da vrati Martiala u klub za 100+ milki . Ako si u fudbalu 20+ godina, nauci da prepoznas dobre igrace. Hoce jos i Umtitija 😂 Zasto bi bilo ko menjao startnu postavu u Barsi za Junajted. Covek ne zna, prodaje najbolje mlade dovede Sanceza... Our special one 😂

avatar
Paklena pomorandza
Sunday, 25.03.2018
16:50

....kakav bre Sandro...precenjen bek.

avatar
Japanac
Sunday, 25.03.2018
17:20

Katastrofa od igraca...nek samo ostane u Juve,za Utd treba neko bolji i skuplji..

avatar
Japanac
Tuesday, 27.03.2018
19:17

Zvjezdicu i Nikki,sarkazam...Alex Sandro je masina i nadam se da ce ostati dugo u Juve

avatar
NikkiCFC
Sunday, 25.03.2018
22:18

Koji bek je skuplji od njega?

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 25.03.2018
18:04

Mi smo ga kupili za 25 ako se ne varam a oni su onog smijesnoj Showa ili kako se vec pise to njegovo prezime 40 platili pa ti vidi tko je tu ispao smjesan

avatar
MaNcHesTeR_ed
Sunday, 25.03.2018
14:49

Salah,De Bruyne,Lukaku,Pogba, nemaju pojma, zato Matic koji se lepo ponasa, koji igra defanzivan fudbal, je miljenik kod murinja, treba da uzmemo Bolta, on se savrseno uklapa u ovaj tim, brz, bez tehnike, jak, kao Valencija npr. Ja budala kupio dres Sancheza...

avatar
mrancic
Sunday, 25.03.2018
16:46

O Matiću sve najkeoše ali je defanzivan i spor.Nije ni kreator ni vođa.Nastaviće se agonija.Nema šanse da privučemo velike igrače.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Sunday, 25.03.2018
23:33

Pa kazem, odlican je on igrac, i savrseno sa uklapa za defanzivni anti fudbal, dok ostali igraci koji su ofanzivci ne mogu da pokazu potencijal pored takvog trenera...

avatar
Nemanjici
Sunday, 25.03.2018
13:08

Spremao ne spremao nema tu nista od bolje igre i borbe za najve ce pozicije....nazalost tako je.

avatar
Offside
Sunday, 25.03.2018
13:01

Ovaj Murunjo je toliko bezobrazan i iz nekog razloga osvetoljubiv prema Realu da to nije normalno...Neda DeHeu ni za 100 mil koliko Real daje (izvor je marka) a isto tako hoce Varana,Krosa i Bejla a da kusur bude Pogba kojeg u Realu ne bih voleo da vidim ni slucajno.Ja nerazumem mozak bivseg trenera koji bi da uzme Realu ponajbolje igrace a da u Madrid posalje krsa i cirkuzanta Pogbu?!Stvarno mi nije jasan!Da sam na mestu Pereza Bejla bih prodao Celziju makar samo za pare bez ikakve trampe za Azara a sa UTD-om prekino svaku saradnju.A nije mi jasno ko trpi ovo sto Murinjo radi?Skrsio tolike pare i doveo tolike igrace a i dalje nije ni blizu osvajanja EPL,sledece sezone nece biti ni u 4 u ligi,a o LS da i ne pricamo,pod njim to nece osvojiti nikada!

avatar
MANUTD
Sunday, 25.03.2018
14:49

Ne pita se tu Perez nista, on je mala maca. Moze da dobije samo igrace sa spanskog govornog podrucja ako se oni odluce da odu. Totalno je inferioran u odnosu na Junajted.

avatar
mrancic
Sunday, 25.03.2018
16:48

Tragično je kada to priča navijač najbezobraznijeg kluba na svetu.Nećete ni vi skoro do titule sa ovako jakom Barsom.

avatar
amigo999
Sunday, 25.03.2018
12:27

Ovaj Murinjo je kao nas Djokovic, od najboljeg na svetu, ekspresno brzo postao najgori....Unisti Pogbu, i dovet ce u stecaj Juventus....Napravi za dve godine milijardu minusa...

avatar
MaNcHesTeR_ed
Sunday, 25.03.2018
14:43

Kako mozes da poredis Djokovica sa ovim. Djokovic je zalsuzio da bude br1 i ostvario neverovatne rezultate sam, a ovaj srecnik, ima vise srece nego znanja, a kada se nadje neko ko ima vise znanja od njega onda je gotov, evo primer Guardiola. Pored njega on nema sta da trazi.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Sunday, 25.03.2018
14:43

Kako mozes da poredis Djokovica sa ovim. Djokovic je zalsuzio da bude br1 i ostvario neverovatne rezultate sam, a ovaj srecnik, ima vise srece nego znanja, a kada se nadje neko ko ima vise znanja od njega onda je gotov, evo primer Guardiola. Pored njega on nema sta da trazi.

avatar
RedDevils1878
Sunday, 25.03.2018
12:03

Ma džabe mu i milijarda kad čovjek ne zna. Ako proda Pogbu i Marsijala ostaće bez podrške i ovo malo navijača koji ga i dalje žele na klupi. Iskreno, ne znam kako se neko i dalje može nadati nečemu pod njegovim vođstvom.

avatar
Kristijan Galic
Sunday, 25.03.2018
14:37

Pa budi realan navijac. Sta su Pogba i Martial uradili ove sezone da zasluze mjesto u timu? Ne vidi se ni zelja ni volja za igrom. Oni jesu vrh igraci i mislim da su najtalentovaniji sto United ima, ali dokle cekati da se probude i pocnu igrati na nivou na kojem bi trebali? Pa svaki napadac jednog Uniteda trebao bi barem svaku drugu utakmicu da postigne pogodak. Pogledaj Bajern, Real, Barselonu, Pariz, pa cak i Siti. Svi imaju napadaca koji daje skoro svaku ili svaku drugu utakmicu go. Za takav klub se gine na terenu, a ne seta kao na modnoj pisti.

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 25.03.2018
20:37

Ako je tako,onda bi Junajted trebao da proda sve sem De Hee,Matica i Lukakua. Moze tu i Valensija da se doda. Svi ostali su bili ispod ocekivanog nivoa u dosadasnjem delu sezone. Junajted igra mrtav i spor fudbal a sve pocinje od Murinjove taktike. Vidi se i nezainteresovanost nekih igraca ali ja sam siguran da bi se mnogi razmrdali dolaskom trenera koji ume da ih motivise i postavi taktiku koja nije svedena na tesku defanzivu a napred sta urade.

avatar
RedDevils1878
Sunday, 25.03.2018
16:35

Pogledaj ti kako igraju svi klubovi koje si ti gore naveo, a pogledaj kako igramo mi. Kad smo u gostima branimo se stalno, kad smo kuci branimo se kad god dođe neka jača ekipa. Kako da damo golove kad stvaramo najmanje šansi od svih jačih ekipa u ligi. Nemamo sistem, koa što ga Siti ima. Evo npr Rašford pokida protiv Liverpula na lijevom krilu, 3 dana kasnije Murinjo ga stavlja desno iako zna da je tu mnogo slabiji. Nisu se slučajno igrači Reala i Čelzija okrenuli protiv njega, to se dešava i kod nas. Mali Šo odigra 5 utakmica zaredom dobro, pun samopouzdanja, još ga i Murinjo javno pohvali, sledeće šta se desi, vraća Šoa na klupu i tu ga drži dva mjeseca. To je stvarno sramotno. Felainija voli ko majku svoju, a svima nam je jasno da veze sa fudbalom nema. Ponižava naš klub javno nakon ispadanja iz LŠ, umjesto da drži jezik za zubima i prihvati odgovornost i shvati da je on krivac. Murinjo nikad neće biti veći trener od Gvardiole, pa čak i Klopa. Liverpul ako bude imao pare na raspolaganju kao što mi imamo, napraviće ekipu koja će se moći takmičiti sa Sitijem rame uz rame. Murinjo dovede igrača kakav je Sančez i ne zna šta će s njim. Njegovim dolaskom naša igra je postala još gora. Da je momak otišao u Siti, imao bi manje vremena na terenu, a više asistencija i golova i veći uticaj na samu igru, u to sam siguran. Mogao bih ovako do sutra da pišem, ali šta mi vrijedi. Jedva čekam dan kad će Murinjo otići. Pozz

avatar
deki trbic
Sunday, 25.03.2018
11:17

Dobar igrac, ali samo dobar igrac i nista vise

avatar
MaNcHesTeR_ed
Sunday, 25.03.2018
14:46

To nama i treba, jer Fellaini,Herrera,McTominay,Matic,Carrick,Fletcher,Cleverley,Gibson,Anderson,Schneiderlin, mozda sam nekog zaboravio. Svi ovi igraci nemaju karakteristike za najbolji klub u ligi. A Pogba je samo dobar, za 3 klase bolji od navedenih...