Ultimatum - Nema Godina, nema Atletika?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 18.01.2019.
20:17
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su se stvari promenile, brzo ćemo saznati!

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Dijego Godin je navodno na korak od Intera, ističe mu ugovor u junu, Italijani su ponudili dvogodišnju obavezu, dok Atletiko želi da produžava ugovor godinu za godinu.

Dijego Simeone međutim pritiska klub da odstupi od pravila, kaže da je Urugvajac lider tima, podseća da je ubedio Grizmana da ostane.

"Bez Godina nema Atletika, on je srce ovoga što smo napravili", rekao je "Ćolo" klupskoj vrhuški.

Dao im je temu za razmišljanje, naime, oni se boje da bi odlaskom Godina i Simeone bio blizu da napusti klub, odlazi praktično cela odbrana, tačnije Lukas Ernandez će prihvatiti ponudu Bajerna ako isplate klauzulu, Luis Felipe takođe napušta Madrid, a priča se da će i Huanfran promeniti sredinu.

Zbog toga će navodno Godinu biti ponuđen dvogodišnji ugovor, ali zahtevaju da se izjasni u naredne dve nedelje. Urugvajac je u Atletiku od početka decenije, ima 32 godine.

Atletiko će ove zime kupiti verovatno Moratu, osloboditi se Kalinića ili Želsona Martinsa, a sa pozajmica bi trebalo da se u junu vrate Vrsaljko i verovatno Džoni Kastro koji je u Vulvsima, ako ne ostane u PL.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NE LJUTI SE COVECE
Friday, 18.01.2019
23:41

Godin je zaista dusa Atletika, to se cuva kako zna I ume.

avatar
damjan89
Friday, 18.01.2019
23:15

Pa trebali bi mu dati ugovor na 3 godine i da tu i zavrsi karijeru, puno je dao klubu a i dalje je jedan od ponajboljih stopera sveta.

avatar
Mirjevac
Saturday, 19.01.2019
23:46

Valda je klub i njemu nesto dao ne samo on klubu? On jeste da je dobar igrac bio sad su godine tu i sve je sporiji i naravno stariji, tako da skoro niko od klubova nece te starije igrace, jedino ih jos po neki od klubova u italiji cuva, inace nece ih niko, kad vec i klinci sa 18 godina igraju!

avatar
Oldboy
Friday, 18.01.2019
22:49

Dok ga ne vidim kako drži dres, me verujem ništa