Ultimatum najboljem golmanu na svetu!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 14.10.2018.
10:42
Izvor: Sportske.net

Junajted ne želi da čeka leto, sa druge strane Španac nije siguran šta će se desiti sa klubom...

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

De Hei se ne žuri, Junajtedu da.

Španac još nije odgovorio na ponudu za novi ugovor koja bi ga načinila daleko najplaćenijim golmanom svih vremena, želi da vidi kako će se razvijati situacija u klubu.

Pojavile su se vesti da je i on razočaran Murinjom, ali to su više spekulacije medija za koje nema nikakvih dokaza, Španac nije u grupi igrača koja se suprotstavlja treneru, niti zauzima strane.

Poznata je njegova želja da se vrati kući, ali sada je Kurtoa golman Reala, mada se pominje Barselona, kao i PSŽ, ovi drugi bi jedini mogli da ga plate koliko i Junajted.

De Hei ugovor ističe na leto, ali Junajted može da produži na još godinu dana, postoji takva klauzula, međutim, oni ne žele da čekaju da po mnogima najbolji golman sveta uđe u poslednju godinu ugovora.

Zbog toga su mu dali rok, da ne kažemo ultimatum, da do proleća odgovori na ponudu, ako odbije, onda bi moglo da se desi da ga Junajted proda narednog leta, što je teško zamisliti.

Ako se to desi, sigurno bi srušio rekord Kepe koji je u prošlom prelaznom roku stigao iz Bilbaoa u Čelsi za 80 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red blood
Monday, 15.10.2018
20:34

Golman u poslednjoj godini ugovora ne moze da obori rekord,pa makar bio i De Gea.Bar je to moje misljenje.Ako dodje do toga,neko ce vec uspeti da dogovori transfer bez obestecenja za leto posle.Ili ce Junajted biti prinudjen da ga proda po diskontnoj ceni,radje nego da ode za dzabe.

avatar
Аполо
Sunday, 14.10.2018
15:31

Otkaz Murinju i spasavajte sta se spasti moze... inace nam ode i ono malo sto valja...

avatar
deki trbic
Sunday, 14.10.2018
15:27

A KO JE REKAO DA JE ON NAJBOLJI GOLMAN NA SVETU?

avatar
Devil born 1878
Sunday, 14.10.2018
11:32

Ako je Kepa placen 80 miliona onda da budemo realni De Hea treba biti placen 160 bar

avatar
Antihepi
Sunday, 14.10.2018
11:21

Терајте смрдљивог Муриња бре!

avatar
Sunday, 14.10.2018
10:54

Po meni je De Hea najbolji golman sveta,verujem kao i po mnogima,volim takve lagane,gipke golmane sa takvom gradjom nadam se da ce mali Kepa da dosegne njegov nivo u PL,decko ocito polazi sa tacke da gubi vreme u Junajtedu prejaka je ovo konkurencija pitanje da li ce u narednih 5.god do jednog ozbiljnog trofeja a to su PL i LS,nekako mi se namecu klubovi kao Juve i PSG gde bi mogao da ode,potencijalno.