Ultimatum ističe, Ikardi ne haje, odluka na sudu?!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 29.08.2019.
11:01
Izvor: Sportske.net

Izgleda da Ikardi ima jasne namere, briga ga za ponudu Intera, spreman je da se bori van terena.

EPA-EFE/ROBERTO BREGANI
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

Nema raspleta, niti je blizu, posle sastanka, obe strane su ostale na svojim pozicijama. Naime, Maurito Ikardi ne želi da ode u Napulj, odbio je transfer, i dalje ponavlja da je njegova prva opcija Inter, u kome je otpisan.

Njemu je to saopšteno još jednom, ovoga puta od predsednika Žanga, ali ne haje, sedeće na klupi ili tribinama, svejedno, ima još dve godine ugovora, to će Inter koštati bruto 20 miliona.

Ali, niko ne veruje u taj scenario.

Jer, i igrač i klub su angažovali stručnjake za sportsko pravo.

Ikardi je u više navrata isticao ljubav za Inter, u klubu veruju da je to samo prolog onoga što će uslediti.

On bi mogao da izvede Inter na sud zbog mobinga, odnosno jer mu ne daju da se bavi svojim poslom. Pisali smo već, u pitanju je famozni "član 15", po kome, ako etablirani igrač ne igra u makar 10% utakmica u sezoni, on je slobodan.

Uz to Ikardi je tražio da trenira sa timom, ima ugovor i pravo na to, ali i da bude prisutan na poslednjim treninzima pred meč, što je Konte zabranio. Trener tvrdi da Ikardi nije u kombinaciji, kao protiv Lećea, pa nema ni potrebe da taktički radi sa timom.

Kada bude bio na klupi, onda će prisustvovati.

Inter planira da recimo, ako odigraju 50-tak mečeva u sezoni, uvede Ikardija u finišu, odnosno da nakupe pet nastupa u manje bitnim ili rešenim mečevima u prvenstvu i kupu. Drugim rečima, kako bi ga ponizili, uvodiće ga u nadoknadi, čime bi prema advokatima bio izbegnut scenario raskida ugovora.

Ali, na čitavu situaciju sudovi u eventualnom sporu ne gledaju blagonaklono, svojevremeno je Pandev otišao kao slobodan igrač, mada Lotito takođe nije dozvoljavao da trenira sa ekipom, osim kada je kondicija u pitanju.

Igra nerava se nastavlja.

Mediji smatraju da jedino Juve može da spasi Ikardija, ali oni neće platiti 70 miliona, niti pristati da menjaju Dibalu za ražalovanog kapitena Intera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gile sile pravi
Thursday, 29.08.2019
15:07

Ma koga to interesuje vise, platice ga trenirace, ulazice na kasikicu i stvar resena, nece juventus pa nece ni Inter koj je kupio Ikardijeve zamene, dok juventus ima veci problem, uzeli su iguainu devetku, koju su hteli da daju Ikardiju kojeg nisu ni doveli, jasno je ljudima koliko su racunali na iguaina kad mu uzimaju broj, obrukali su i sebe i igraca, januar je tu Inter ce svoje pare da uzme sigurno za Ikardija, Kavani ide u MLS ligu sl. sezone njima ce trebati napadac kakav je Ikardi, on vredi te pare i u januaru sto bi juventus sad dao, odnosno 40 milona evra, ali iz principa nikad nece zavrsiti iz Intera u juventus, nece oni da plate kako treba ili daju Dibalu, pa nece ni Inter da ga prodaje ispod cene, pa makar sedeo na tribine, nije njegova plata opterecenje za kasu Intera rekli su to vec

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 29.08.2019
14:37

Ajaj zar ova prica nema kraja ???

avatar
berberin
Thursday, 29.08.2019
12:30

Ma za klupu ga zakucati nece se klub tako lako zeznuti,ako hoce sud treba da dokaze kako nike lazirao povredu sto svi znaju da jeste,u najtezim trenucima ostavio je klub!

avatar
Amalainter
Thursday, 29.08.2019
11:57

Kako covek kopa sebe i svoju karijeru...ovo sto radi vide svi,tako da ce na kraju zavrsiti u Argentini ili nekom malom klubu..ide protiv Intera koji mu daje hleb u usta..

avatar
Interista90
Thursday, 29.08.2019
11:34

Predosadan si svaki dan sa Ikardijem, ostace i igrace u prvih 11 svima u inat.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 29.08.2019
11:28

Karma je cudo. Onda je Inter „ukrao“ Pandeva a sada njima na isti nacin odlazi Ikardi. Po medijima se pise kao da Inter to radi ali nisam bas siguran u sve sto se pise.

avatar
The_Matrix
Thursday, 29.08.2019
11:10

Njegova plata je 4.5 mil i ima 2 godine ugovora, sa novim zakonom u Italiji to klub nece kostati ni 15 miliona. Sto se tice treniranja lako se uveriti da mu je dozvoljeno, on sam je objavio na instagramu slike sa treninga. Tu su i izvestaji da nije fizicki spreman, a i nalazi od prosle godine kada je lazirao povredu. Dokazi su takodje tu da je Inter prihvatio ponude za njega, ali da je on to odbio sto je jako bitno ako dodje do suda.Advokat koji je vodio slucaj Pandev je rekao da tu nema prostora za tuzbu Ikardija jer sama cinjenica da je prosle sezone odbijao da svoj posao obavlja kako treba(nije dolazio na treninge i odbijao da igra) uz lazne medicinske nalaze daje Interu za pravo da ga tuzi. Takodje je dodao da ovo nisu isti slucajevi jer je Pandevu bilo zabranjeno da trenira i nije mu dozvoljen bio transfer

avatar
INTERnacionalist
Thursday, 29.08.2019
11:07

Od samog starta juventusovo maslo da ga uzmu za nikakve pare preko pohlepne Vande Nare...al zaboravili da je na drugoj strani Marota :)