"Ukrao" Realu titulu, sada ga želi Zidan!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 16.03.2020.
22:39
Izvor: Sportske.net

Bio bi ovo jedan od zanimljivijih transfera!

EPA-EFE/EMILIO NARANJO
EPA-EFE/EMILIO NARANJO

Povezane vesti

Kako prenose španski mediji, ofanzivni vezista Betisa Nabil Fekir nalazi se na meti Real Madrida.

Ovaj 26-godišnji Francuz je bio na korak od prelaska u Liverpul, transfer na Enfild pokvarila mu je povreda kolena, a godinu kasnije stigao je u Betis.

Ove sezone je eksplodirao, iako njegov tim ne blista, Fekir zaista igra veoma, veoma dobro, a to je prikazao upravo protiv Real Madrida u meču koji će možda odlučiti i sudbinu La Lige!

Navodno, poznato je da je jedan od scenarija da se titule dodele trenutnim liderima prvenstava, a to je u ovom trenutku Barselona.

Ipak, pre utakmice sa Betisom pre tačno osam dana, Real Madrid je bio lider, a onda je Fekir odigrao jednu od najboljih rola u karijeri i poveo svoj tim do pobede - 2:1.

Real je tako ostao na drugom mestu, iza Katalonaca, ali malo ko veruje da će ipak ostati na snazi da šampioni budu trenutni lideri, pošto se u Evropi i dalje nadaju da će se fudbal igrati ove sezone.

Treba dodati i to da je Fekir odigrao blistavu partiju i protiv Barselone, kojoj je postigao i pogodak, ali je potom dobio i neverovatni crveni karton i dozvolio Kataloncima da preokrenu i pobede rezultatom 3:2.

U prevodu, Fekir je Barsu "povukao" ka pobedi, Real je "pobedio", a sada bi mogao u Madrid...

Kazino baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Tuesday, 17.03.2020
01:20

Nije im on nista ukrao, vec je seriozno i spotrski odigrao za svoj klub! Koje kriv ovim Luzerima iz reala kad neznaju da igraju, doveli veliki broj igraca koje je platio blizu 500 miliona eura, a slabo igraju! Tako da je Fekir samo odlicno odigrao!