Ugovor iz snova za Baneta Ivanovića!?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 20.01.2019.
18:20
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Kako odoleti ovakvim ponudama?

Epa/Svein Ove Ekornesvag
Epa/Svein Ove Ekornesvag

Povezane vesti

Dugogodišnji srpski reprezentativac, doskorašnji kapiten našeg nacionalnog tima i aktuelni defanzivac ruskog Zenita Branislav Ivanović mogao bi ove zime da promeni i klub, ali i kontinent.

On je ušao u poslednjih šest meseci ugovora sa klubom iz Sankt Petersburga i za očekivati je da se njegov status reši već ove zime.

U Zenitu imaju i opciju produžetka saradnje na još godinu dana, ali na Ivanovićevu adresu su počele da stižu basnoslovne ponude.

''Novosti'' danas prenose, pozivajući se na informacije pojedinih medija iz Saudijske Arabije, da je Ivanović na meti nekoliko klubova iz Katara, Saudijske Arabije i Kine, i ne samo to, nego je to njihovo interesovanje i veoma konkretno i primamljivo.

Prema tim informacijama, ponude Ivanoviću se kreću od šest do osam miliona evra neto po sezoni, što je fenomenalno za igrača koji ima već 35 godina.

U prilog svemu ovome i vest da se Ivanović još nije priključio pripremama Zenita u Kataru, navodno zbog privatnih obaveza.

Biće zaista zanimljivo videti njegovu konačnu odluku...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Monday, 21.01.2019
09:30
avatar
Sasha_Voj
Monday, 21.01.2019
01:59

Idi brate unovci svoj kvalitet. Mislim daleko od toga da već nisi, 15 godina igra na top levelu. Il idi uzmi pare il dodji u zvezdu 😊
Ipak ja bi pare haha

avatar
Žarko Petrović
Monday, 21.01.2019
01:41

Da sam na Banetovom mestu, otiso bih da odigram tamo sezonu-dve, da obezbedi cukun unuke. A onda da se vrati na Karaburmu da igra besplaltno i da uziva u zivotu. I kao poluprofesionalac bi im mnogo znacio, a greota je da takav klub ovako propada

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 20.01.2019
21:06

Kad ce ta oprostajna?!