Ubod u srce, nekada u "La Masiji", u Realu "sutra"!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 04.09.2020.
11:05
Izvor: Sportske.net

Ovo bi zabolelo Katalonce, a igrač se potpuno uklapa u profil koji traži Real...

EPA-EFE/BORIS PEJOVIC
EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

Povezane vesti

Real i dalje ne pokazuje znake da će dodatno pojačati tim, naime, sve je ostalo na Odegardu i još par igrača koji su se vratili, kako bi pojačali konkurenciju.

Kako je Florentino Perez najavio, kupovaće sledećeg leta, na meti su Kamavinga, Badiašile i Mbape, dakle po jedno pojačanje u svakom delu tima, a za dva leta trebalo bi da sleti i Haland. Makar je to plan.

Džejms Rodrigez je blizu dogovora sa Evertonom, na drugoj strani Bejl ne želi nigde, a i dalje nije jasno šta će biti sa Reguljonom. U Realu nisu sigurni, on zaslužuje da bude deo tima, no su tu Mendi i Marselo, za levog beka je važno da igra.

Sada se pominje prodaja Junajtedu koji bi ponudio oko 30 miliona, ali ne pristaje na varijantu da Real otkupi ugovor.

Danas je "Bild" objavio da ako uspe da proda još par igrača, Real će pokušati da kupi Danija Olma. Ovo bi bio nož u srce Barseloni, momak iz Terase koji je sedam godina proveo u "La Masiji" je iznenadio sve odlaskom u Dinamo iz Zagreba, potez je bio sjajan, preselio se u Lajpcig prošle zime.

baner

Dao je tri gola za Nemce, debitovao prošle godine za Španiju i dao gol Malti. Radi se o sjajnom mladom igraču koji je ofanzivni vezista i koji može da igra i polušpica, uz Benzemu.

Za sada je ovo ideja, cena je oko 50 miliona evra, Real to može da plati ako proda Reguljona i Džejmsa Rodrigeza, videćemo šta će od svega biti, ali se Olmo uklapa u ono što Perez želi, da stvori mladi tim u kome će biti najtalentovaniji španski igrači i da stvori osnovu za dominaciju u novoj deceniji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Saturday, 05.09.2020
16:54

Sta bude sa igracem ne das sansu da igra, zavrsi u Dinamu.....
A sta bude sa igracem kome das sansu da igra bude toliko kvalitetan da zainteresuje i Real.
A koliko god pricali o La Masiji da nevalja, nije Olmo jedini takav primjer

avatar
Mirjevac
Friday, 04.09.2020
17:28

Kod reala je, sta bi bilo kad bi bilo! Kao real ce da kupi sledece i one druge i za dve sezone, haha, dta to znaci kupuje ili ne kupije? To sto ce Barci biti noz u stce za odpisanog i prodatog igraca NE verujem da ce to da pogodi batcu, batci ne pogadja ni njeni standardni igraci kad odlaze!

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Friday, 04.09.2020
15:31

Sta ce on u Realo ako cemo Realno? Realn je tim sa najvise dobrih veznih, Odegaard je mnogo bolji igrac slicnih karakteristika a igrao je cak u ligi petice...

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Friday, 04.09.2020
15:30
avatar
Младен Глишовић
Friday, 04.09.2020
14:41

Реал шкрипи по левом беку. Продати младог регуљона,који је био сјајан у екипи севиље и освојио лигу европе,да би задржали марсела који је у 33-ој години??
Зар није паметније позајмити играча на сезону и од 2021.године да се уз мендија бори за први тим реала?

avatar
Mak-Juventino
Friday, 04.09.2020
12:24

Ne treba im nikako