U Torinu telefoni ne prestaju da zvone, pozivi stižu iz Londona, Liverpula, Mančestera...

Autor: Darko Mitrović
subota 22.06.2019.
23:20
Izvor: Sportske.net

Ova trka postaje sve zanimljivija.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Pomalo neočekivano, 27-godišnji defanzivac Torina Armando Ico ovog leta nalazi se na meti čak tri engleska premijerligaša!

Fudbaler koji sa Torinom ima ugovor do juna 2022. godine, prošle sezone je odigrao 39 utakmica i postigao četiri gola, uz jednu asistenciju. Očigledno, ovim učinkom skrenuo je pažnju brojnih klubova, a italijanski mediji prenose da su u trku ušli Arsenal, Mančester junajted i Everton!

''Tutosport'' je preneo da je menadžer pomenutog fudbalera Paolo Palermo otputovao u London, gde vodi razgovore sa više engleskih klubova, a veruje se da je Arsenal prvi pokazao interesovanje  i da možda ima malu prednost u ovoj trci.

Prvi čovek Torina Urbano Kairo nije želeo da komentariše interesovanje premijerligaških klubova za iskusnog defanzivca, a mediji prenose da je cena ispod koje neće da razgovara - 30 miliona evra.

Armando Ico je rođeni Napolitanac, karijeru je počeo u Napoliju, odakle se selio u Triestinu, Avelino, Đenovu, pre nego što je pre godinu dana postao član Torina.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kzs.mufc
Sunday, 23.06.2019
10:10

A gde je onaj Beloti od 90 miliona

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 22.06.2019
23:41

Bukvalno jednu dobru sezonu i cena odma 30 milki ... Ne kazem da nije dobar , postao je reprezentativac i sve to , ali cene su otisle u ...

avatar
dimebag
Sunday, 23.06.2019
01:52

Iz nekog razloga mislim da je prevara od igrača, ne znam zašto ali sa 27 godina prvi put pokazati znakove ozbiljnog igrača, onaj skandal sa namještanjem od prije par godina, sve mi nešto miriše da bi se neko mogao prevariti na njeg. A cijena realna mu je oko 15 miliona da neko proba sa njim pa ako valja valja.

avatar
Mak-Juventino
Monday, 24.06.2019
22:18

Pa ima i drugi koji su poceli da igraju ozbiljan fudbal kasnije , nije ni prvi ni posledni , ali da je rizik , apsolutno ! Najbolje za sve bi bilo da ostani u Torino , oni prave dobar tim za LE , niko ne zna kako bi on igrao u EPL ... Sportski pozdrav

avatar
Marco Popovich
Sunday, 23.06.2019
17:33

I to zahvaljujuci PSZ i Sitiju