U Španiji se nije snašao, seli se na "Old Traford"?!

Autor: Nikola Miloradović
petak 20.03.2020.
18:16
Izvor: Sportske.net

Kontakti su uspostavljeni.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Stigao je leta 2018. godine u redove madridskog Atletikao Toma Lemar.

Angažovan je kao veliko pojačanje, "Kolćonerosi" su ga uzeli ispred nosa daleko bogatijim timovima iz Premijer lige, platili su ga rekordnih 70 miliona evra u tom trenutku.

Blistao je u Monaku, igrao i na Mundijalu u Rusiji gde se sa Francuskom popeo na krov sveta, očekivalo se da će podići Atletiko na jedna novi nivo.

Ipak, nije se snašao u Primeri, sada je već višak na "Vanda Metropolitanu", potvrdio je i "Ćolo" da nije ispunio očekivannja, sva je prilika da je odigrao svoje u Madridu.

Ali, timovi iz Premijer lige i dalje u njemu vide potencijal, pisalo se o interesovanju Arsenala, sada je u igri i Mančester junajted.

"ESPN" prenosi da su se njegovi predstavici sastali sa ljudima iz Mančester junajteda, kako bi pregovarali o potencijalnom transferu pred sezonu 2020/21.

Pratili su ga "Đavoli" i pre nego što je stigao u špansku prestonicu, a Lemar ima još tri godine ugovora sa "Jorgandžijama".

Kazino baner

Ipak, u Junajtedu veruju da će uspeti da se dogovore i sa fudbalerom i sa klubom, posebno jer ga je Simeone praktično otpisao.

Svesni su na "Vanda Metropolitanu" da neće moći da povrate uloženi novac, pa bi zainteresovane strane mogle da ga dobiju za 45 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Friday, 20.03.2020
20:54

Lemar je fantastican igrac ali stvoren za ofanzivni fudbal a ne za Čolov ako ga mozemo dvoesti za 40mil to bi bila sjajna investicija. Moze da pokrije vise pozicija a vidjelo se koliko nam nedostaje kvalitetan igrac na krilu kad nema Rashforda. Jednostavno moramo imati vise opcija na svim pozicijama, klupa nam je tanka a vjerovatno cemo igrati LS.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Friday, 20.03.2020
20:02

Mislim da se prosto ovaj igrač nije snašao. Dali Junajtedu treba? Pa, videli smo da imamo problem kada je Rašford u povredi jer definitivno mu je tu mesto, ta rokada pozicija Marsijal - Rašford. Onaj Velšanin se trudi ali kretanja mu je pravoliniska, mnogo mora sa njim da se radi, pas nema realno kao ni dribling. Možda bi bio dobro rešenje ako se pazari pod nekim lepim popustom jer je poluvalenti igrač. Sanča očekujemo, bilo koje kršteno desno krilo ali treba imati i neko ko može preuzeti to mesto. Sa Lekarom bi se moglo to pokriti, dečko može igrati i u sredini. Bolje on nego Obamejang. Marsijal bi trebao biti još ubojitiji, Grinvud strašan potencijal, Igalo skroz dobro backup rešenje, za male pare. Junajtedu su potrebna krila, zamena za Pogbu i možda još jedan na destruktivan u vezi.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Friday, 20.03.2020
20:51
avatar
Bocevski12
Sunday, 22.03.2020
13:32

Pa vi ste ga imali i A. Sanchez pa sta ste uradili 😂😂

avatar
Friday, 20.03.2020
19:55

Prodati Lemara, dovesti Hamesa i top.