U Realu nije uspeo, menja Poketina u Totenhemu?

Autor: Stefan Matić
nedelja 13.10.2019.
14:46
Izvor: Sportske.net

Totenhem nije u dobroj formi.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Maurisio Poketino se nalazi pred velikim pritiskom zbog rezultata Totenhema u tekućoj sezoni. Argentinac je u prošlosti smatran za jednog od najboljih trenera Premijer lige, prošle godine je doveo "pevce" do bitke za krunu Ligi šampione, ali na početku ove sezone stvari nisu bajne u Londonu.

Totenhem posle osam kola ima osvojenih jedanaest bodova, tim deluje bezidejno, situacija oko Eriksena nije donela boljitak timu a Hari Kejn nije efikasan kao u pređašnjim sezonama.

Engleski mediji su već krenuli sa pričom oko rastanka sa Argentincem, ali bi možda upravo njegov sunarodnik zauzeo vruću stolicu.

Santijago Solari je trenutno bez posla posle rastanka sa svojim Real Madridom gde je kao trener radio od 2013. godine da bi 2018-te obavljao i funkciju trenera prvog tima.

Ipak, ta epizoda je potrajala šest meseci, Argentinac je imao kasnije bogate ponude od azijskih klubove, ali je odbijao čekajući onu pravu.

Santijago Solari

Skoro je dao intervju gde je naglasio da bi voleo da se okuša u Premijer ligi, engleska štampa je to odmah povezala sa Poketinom. Obojica su iz Santa Fea, imali su takođe iskustvo vođenje timova u Primeri, ostaje da se vidi da li je Solari pravi naslednik Poketina.

Pored Totenhema, kao potencijalni novi Solarijev klub se pominje još i Everton gde bi moglo doći do smene već narednog vikenda ukoliko Marko Silva ne uspe da savlada Vest Hem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke