U PSŽ svađa oko Nejmara, poslednja ponuda, "uzmi ili ostavi"!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 26.08.2019.
09:22
Izvor: Sportske.net

Nije još jasan stav kluba, očigledno da ima različitih mišljenja, a ovo je izgleda poslednja ponuda!

EPA-EFE/Julien de Rosa
EPA-EFE/Julien de Rosa

Povezane vesti

Nejmar nije bio u timu protiv Tuluza, nervozni Tuhel je posle meča rekao da želi da Brazilac ostane i indirektno optužio Leonarda da je stopirao Neja kada je u pitanju sinoćnji duel.

"Le Mond" piše da nije istina da vlasnici iz Katara žele da se reše Brazilca, ali ako insistira da ode, onda traže veliki novac.

Real, pisali smo, čeka da se Barselona izduva, Katalonci su poslali poslednju ponudu.

Pristali su da uključe Dembelea u trampu, kao i još jednog igrača čije se ime ne pominje, ali zna se da nije Semedo (videćemo hoće li se Rakitić predomisliti), naravno uz to ide novac, ali ta suma neće biti 100 miliona evra koliko traži PSŽ.

To je, kako rekosmo, poslednje što Barselona može, priča se da ni to ne bi ponudili da ih Mesi ne ucenjuje novim ugovorom i kao prioritet navodi to da se Brazilac vrati u klub.

Nejmar ćuti, lajkovao je noćas objave Barsinih igrača posle pobede, ali nema jasnog određenja prema eventualnoj ponudi Reala.

Ona će stići, u to nema nikakve sumnje, madridski mediji kažu da bi novac i Navas rešili problem, videćemo koliki će kredit uzeti Perez i može li u finišu da ipak proda Rodrigeza, bilo Napoliju, bilo da ga uključi u trampu sa "Svecima".

Počinje poslednja nedelja, pada odluka oko Nejmara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The 8th King of Rome
Monday, 26.08.2019
16:35

Vise mi se smucilo svaki dan nejmar ovo ono... Ako mozete molim vas dok negde zvanicni ne predje sto manje ovakvih vesti vise necu ni da ih otvaram

avatar
Badr Hari
Monday, 26.08.2019
13:33

Koliko pre dva dana je Neymar u telefonskom razgovoru odbio Messijev zahtev da se javno izjasni kako nije zainteresovan za prelazak u Real, a već danas Messi ucenjuje Barsu da neće potpisati novi ugovor (koji btw potpisuje dva puta godišnje) ukoliko mu ne dovedu Neymara. Vratio se Messi u Neymarov transfer trijumfalno, kako i dolikuje vrhovnom Bogu svih transfera i ucena u Barsi. :D

avatar
Offside
Monday, 26.08.2019
12:24

Marka je prenela da je Real do sada poslao samo jednu ponudu za Nejmara i da je ona bila Navas,Rodrrigez i 100 mil u jednoj opciji i u drugoj Bejl i 100 mil i da je ta ponuda odbijena.Ja ne vidim kako Real moze da udje u pregovore i sa kakvim igracima ako je ova ponuda odbijena...
Sa druge strane je pitanje zasto bi Mesi ucenjivao Barsu ugovorom samo zbog Nejmara?Tolike godine u Barsi,odlazili su i veci igraci iz kluba pa nije ucenjivao ugovorom,zasto bi to radio sada?Cista glupost i mediski spin da bi prodali novine...Niti Nejmar treba Barseloni.
Nejmar ce ostati u PSG i dobiti ugovor jaci i od Mesijevog a cela ova letnja saga ce biti gurnuta pod tepih.

avatar
Badr Hari
Monday, 26.08.2019
14:17

Zašto bi to radio sada? Pa ucena je njegovo srednje ime: Lionel Ucena Messi, ništa drugo nije radio do 'ucenjivao'. Pardon, jeste se malko bavio i fudbalom između dve 'ucene'. :D Setimo se najpre Xavija i Inieste (jer je 'znao' da ako odu njih dvojica on više nikada neće postići gol). Potom ucena za njegovog 'brata' Dani Alvesa, bez koga bi bio k'o riba na suvom, zatim kuma, prijatelja, rođaka (šta već?) Mascherana... i da ne nabrajam dalje. Da nije bilo njegovih 'ucena' više niko od njih ne bi bio u Barsi. :D

avatar
Mani2
Monday, 26.08.2019
10:45

Cuj Messi ih ucenjuje.Kakva je to latinoamericka kalakurdija