U PL zaradio suspenziju, sada ga hoće i Roma!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 14.11.2019.
17:21
Izvor: Sportske.net

Ne snalazi se na Ostrvu.

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

Pisali smo da je Everton zbog kršenja discipline i kašnjena kaznio suspenzijom napadača Moaza Kena, koji je u klub stigao minulog leta iz Juventusa.

Italijanski reprezentativac je zablistao u finišu minule sezone u Seriji A, ali je Sari stavio do znanja upravi da za mladog napadača neće biti prostora u Torinu, javio se Everton i usledio je transfer u Liverpul težak oko 30 miliona evra.

Slabo je počeo svoju epizodu u Premijer ligi Ken, još uvek ne zna za gol u dresu "Karamela", pa se šuška da bi ekipa sa "Gudisona" mogla da ga vrati u Seriju A, kako bi sticao prekopotrebno iskustvo.

Odmah su se javili Sampdorija i Milan, ali se sada u trku uključila i Roma.

Sportski direktor "Vučice" Petraki veruje da bi se Ken dobro uklopio na "Olimpiku", gde sa velikim uspehom igra njegov prijatelj i saigrač iz reprezentacije Italije Nikolo Zaniolo.

Takođe, Rimljanin imaju problema sa povredama, van stroja je Nikola Kalinić, tek se treninzima nakon povrede vratio Mhitarijan, te veruju da bi Ken mogao da bude od velike pomoći u rotaciji.

Pitanje je ipak da li je Rim pravi izbor za upravu Evertona, kako je jasno da je Edin Džeko zakucan u prvoj postavi Paula Fonseke, te je pitanje koliku bi minutažu imao mladi Ken u dresu "Vučice".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Thursday, 14.11.2019
18:34

Mojs Kin se zove mali, imam i dokaz.

avatar
Man united
Friday, 15.11.2019
19:07

Дечко је пореклом из Обале слоноваче, која је француско говорно подручје. Значи, не може да се изговара на енглески начин.

avatar
Man united
Sunday, 17.11.2019
17:34

Ово ми је скроз нелогично. Мање логике него код Џејмса/Хамеса. Разумео бих да га изговара као Италијани јер је ту одрастао. Али ово је баш чудно.

avatar
REVØLT
Friday, 15.11.2019
21:30

https://mobile.twitter.com/everton/status/1157991825115738112?lang=en Leave me alone, man...