U Napulju već frka, navijači ojađeni, da li će "Rezanac" spasiti stvar?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 27.07.2018.
17:26
Izvor: Sportske.net

Na nekoliko mesta u gradu osvanuli uvredljivi transparenti na račun gazde De Laurentisa. Ovaj Napoli je mnogo slabiji od Juventusa i Intera, bez obzira na dolazak Anćelotija...

Twitter @ADeLaurentiis
Twitter @ADeLaurentiis

Povezane vesti

Navijači Napolija su nezadovoljni.

Već nedeljama ulaze u verbalne sukobe sa gazdom De Laurentisom koji im je poručio da zaslužuju da klub proda nekim Kinezima, aludirajući na Milan.

Na četiri mesta u gradu su osvanule uvredljive poruke za vlasnika Napolija koga navijači optužuju da je varalica, da nije doveo ni jednog top igrača.

Nezadovoljstvo je veliko i pored dolaska Anćelotija, Napoli je poslao ponudu za golmana Očou, takođe u ovim trenucima na medicinskim pregledima je Senegalac Sabali iz Bordoa koji može da igra na obe bekovske pozicije, ali je povređen.

No, to nisu pojačanja koja će dići temperaturu među navijačima, od pominjanih Kavanija, Benzeme nema ništa, doveden je Verdi, kao i Fabijan Ruiz.

Priča se da Anćeloti pritiska vlasnika da pošalje ponudu za Di Mariju koga bi PSŽ prodao za 30 miliona evra, ali koji ima platu blizu 10 miliona evra. Za Napoli to je naučna fantastika, teško je verovati da mogu da plate i sedam, pa je sve u vazduhu. Zadržali su najbolje igrače, izuzev Žorginja, otišao je i golman Rejna, ali tim je manje više isti kao prošle sezone.

No, sa ovako jakim Juventusom, kao i Interom koji se strašno pojačao, Napoli teško može da se nosi, pa je i to razlog nezadovoljstva navijača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 27.07.2018
19:49

Napoli je imao sansu i gotovo Tempi pasati kako kazu talijani Sad je Inter taj prvi pratitelj Treceg nema sigurno ni blizu

avatar
damjan89
Friday, 27.07.2018
17:55

Doveli su tri i vise nego solidna pojacanja, nisu oni klub koji moze da plati igraca 60,70m evra i da mu da platu od 7,8m jednostavno moraju da budu svesni toga...