U Milanu odahnuli, Maldini završio najveći posao! Sledi dvojac iz Reala i Čelsija, dogovor na korak!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 26.08.2020.
09:22
Izvor: Sportske.net

Dobre vesti za Piolija i navijače Milana, i sa ograničenim budžetom, pakuju sasvim dobar tim...

EPA-EFE/FABIO MURRU
EPA-EFE/FABIO MURRU

Povezane vesti

Zlatan Ibrahimović je potvrdio dogovor, tačnije, Milan je pristao, dogovor je na korak. Nema "plana B", Ibra će predvoditi napad Milana, klub je pristao da smanji bonuse, a da poveća fiksni deo, pa je Šveđanin dobio što je želeo, ukupno će zarađivati sa bonusima oko 6.5 miliona evra i biti najplaćeniji igrač ekipe.

Zvanično, dogovor bi trebalo da bude potvrđen u naredna 24 časa, a Milan je završio još jedan posao, stiže vezista Reala Brahim Diaz.

On nikada nije dobio šansu kod Zidana, jer nije ni doveden kada je Zidan bio na klupi. Prema informacijama iz Španije, Real je pristao na pozajmicu sa pravom otkupa.

On neće biti jedini vezni igrač koga Milan dovodi, blizu je povratak Bakajoka koga Čelsi želi da se oslobodi i spreman je takođe na pozajmicu sa otkupom.

Ostao je desni bek, pregovori sa Totenhemom ne idu dobro, Orije za sada nije blizu kluba, a nema ni pomaka u dogovorima oko eventualnog dolaska Blekija Milenkovića koji je velika želja Piolija.

Baner ostale lige


Sa druge strane, na prodaju je Rade Krunić i to za 6 miliona evra, kao i Paketa koga želi Fiorentina, ali ne u trejdu sa Milenkovićem.

Videćemo šta još može Maldini sa ograničenim budžetom, ali Ibrahimović je bio najvažniji, on i Rebić su posle restarta delovali kao sjajan tandem, a tu je i Leao.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 26.08.2020
11:43

Milinkovic , Bakajoko i Diaz plus Ibra ... Bonaventura je trebao da ostane

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Wednesday, 26.08.2020
11:10

Milan je bas nisko pao kada su im ovo pojacanja...

avatar
Crveni Lucifer
Wednesday, 26.08.2020
10:16

Cemu se nadaju ovi mucenici, bice raspad i sledece godine, nema od njih nista

avatar
crno-crveno
Wednesday, 26.08.2020
09:49

Ja ne znam sto forsirate milenkovica kad su pioli i maldini javno rekli da im je zelja ibra bakajoko desni bek i ovaj mali iz reala.jos neki mladi za levog beka ako ode laxalt.