U Madrid stigla ponuda, imaju li "Rosoneri" šanse?

Autor: Stefan Matić
nedelja 23.06.2019.
11:58
Izvor: Sportske.net

Italijani po dobrom starom običaju - pozajmica i pravo otkupa.

EPA-EFE/SERENA CAMPANINI
EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

Povezane vesti

Na "San Siru" se spremaju velike stvari, maltene svi čelnici u sportskom sektoru su promenjeni, juče je saopšteno ime čoveka koji će biti alfa i omega po pogledu transfera.

Prvi zadatak će biti dovođenje Dani Sebaljosa, koji briljira na Evropskom prvenstvu za mlade, ali to mu ipak ne donosi mesto stratera u timu Zinedina Zidana.

U Milanu bi imao zagarantovano mesto i minutažu, ali problem italijanskog kluba je finansijske prirode.

"Rosoneri" se nisu kvalifikovali za ovosezonsko učešće u elitnoj Ligi šampiona, tako da će one finansijski jače transfere morati da obavljaju na italijanski način.

Gazeta piše da je stigao predlog transfera u Madrid, dvogodišnja pozajmica sa dogovorenim transferom po isteku iste. Vrednost transfera bi bila 45 miliona evra, ali bi "Rosoneri" plaćali na rate već u samom toku pozajmice.

Eljunusi Sebaljos Norveska Spanija

Videćemo da li ovo može zadovoljiti Perezove apetite, bilo bi šteta da mladi Španac još jednu sezonu bude uskraćen minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT OF MILAN
Sunday, 23.06.2019
12:17

Milan intend to ask Real Madrid for Ceballos on a 2-year loan with option to buy. The Rossoneri would also be willing to pay his €4M/year salary.

[Gazzetta dello Sport] Sta si rekao?

avatar
ViniciusJR
Sunday, 23.06.2019
12:14

Odlican igrac i Real ne bi smio tek tako da ga ispusti. I na ovom prvenstvu za mlade, pokazuje vrhunsku klasu. Ne treba im onaj cirkusant od Pogbe, bolje da Dani dobije sansu.

avatar
REVOLT OF MILAN
Sunday, 23.06.2019
12:05

Nudimo sa pravom otkupa.