U Londonu za njega nema mesta, ponovo će igrati u Milanu?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 24.05.2020.
13:48
Izvor: Sportske.net

Italijani tvrde da je sam fudbaler veoma zagrejan za tu opciju.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Tijemu Bakajoko je u Čelsi stigao 2017. godine kao zamena za Nemanju Matića, Srbin je otišao kod Murinja u Mančester junajted.

Ispostavilo se da "Plavci" nisu napravili najbolju procenu, Bakajoko se nije snašao na "Bridžu", Matić je postao nezamenjiv na "Old Trafordu", pa je Francuz završio na pozajmici u Milanu već naredne sezone.

Odlično se snašao u Seriji A, ali mu to nije kupilo drugu šansu u engleskoj prestonici, pa je minulog leta poslat na novu pozajmicu, ovoga puta u klub iz kojeg je i došao, Monako.

Pisalo se da je za njegove usluge zainteresovan i PSŽ, kao i da bi Monako da ga otkupi, ali "Tutosport" tvrdi da fudbaler želi da se vrati na "San Siro".

On je navodno "namignuo" "Rosonerima", voleo bi ponovo da zaigra za njih, ali da bi ponovo zaigrao u "prestonici mode" morao bi da pristane na smanjenje plate.

Videćemo da li su u klubu i dalje zainteresovani za njega, Ralf Rangnik će se izvesno pitati za transfere narednog leta, pa ostaje da se vidi da li se 25-godišnji francuski fudbaler uklapa u njegove planove.

Čelsi neće praviti problem, jasno je da Lampard ne računa na njegove usluge, a i svesni su da ne mogu da povrate uloženi novac.

Bundesliga

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke