U Londonu trljaju dlanove zbog odluke Milana, sjajni vezista stiže u Premijer ligu!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 22.07.2020.
10:14
Izvor: Sportske.net

Bio bi sjajno pojačanje za tim sa severa prestonice.

EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA
EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Povezane vesti

Milan je odlučio da odustane od angažovanja Ralfa Rangnika, Stefano Pioli ih je ubedio da zaslužuje šansu, kako su "Rosoneri" vezali devet mečeva bez poraza, sedam pobeda i dva remija i nalaze se na petoj poziciji na tabeli.

Stigla je i zvanična potvrda, Italijan je potpisao novi ugovor, a činjenica da Nemac ostaje na čelu strateškog tima Red Bula mogli bi da znači i da Milan odustaje od potencijalnog pojačanja.

Spekulisalo se da bi Rangnik sa sobom iz Red Bulovog Salcburga mogao da povede sjajnog vezistu Dominika Soboslaja, ali kako Nemac na kraju neće dolaziti na "San Siro" utisak je da neće doći ni do transfera mađarskog fudbalera.

To su sjajne vesti za Arsenal, koji u vezisti Salcburga vidi idealnu zamenu za Mesuta Ozila.

baner 7

Soboslaj je imao sjajnu sezonu u dresu "Bikova", upisao je 12 golova i 18 asistencija na 40 nastupa u svim takmičenjima za austrijskog šampiona, skrenuo je pažnju velikog broja klubova, pisalo se da ga prati i Pari sen Žermen.

Ipak, "Sveci" nisu ni u jednom trenutku pokazali dovoljno ozbiljno interesovanje, delovalo je da je Milan favorit za njegov potpis, ali se sada situacija promenila.

Soboslaj bi tako karijeru mogao da nastavi u Premijer ligi, Arteta je pokazao da odlično radi sa mladim igračima te nema sumnje da bi angažovanje 19-godišnjeg Mađara bio pun pogodak za "Gunere".

Procena je da bi vezista mogao da košta ekipu iz Severnog Londona oko 30 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Wednesday, 22.07.2020
21:27

Odlican igrac sa ogromnim potencijalom

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 22.07.2020
11:33

TranSfer je otpao i propao, nema nista od Soboslaija isto kao i od svih onih iz Bundeslige. Milan nije razvojni klub i nije ergela kao Mega Leks u kosarci.

avatar
crno-crveno
Thursday, 23.07.2020
14:10

Upravo tako. A novi milan se upravo radja.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 24.07.2020
13:03