U Kaljariju trljaju ruke, Liverpul želi Italijana od 40 miliona!

Autor: Ivan Cvetković
petak 28.09.2018.
10:24
Izvor: Sportske.net

Tim sa Sardinije bi mogao da zaradi kao nikada ranije.

EPA-EFE/CLAUDIO PERI
EPA-EFE/CLAUDIO PERI

Povezane vesti

Jedan od najperspektivnijih italijanskih fudbalera Nikolo Barela na meti je brojnih moćnih evropskih klubova, a prvi favorit za njegov potpis jeste Liverpul, tvrdi Tutosport.

Igrač Kaljarija zapao je za oko emisarima "Redsa" kada su Sardinjani kupovali Ragnara Klavana i tada je uspostavljen prvi pozitivan kontakt između dva kluba.

U pitanju je momak koji ima 21 godinu i nastupao je za sve mlađe selekcije "Azura", igra na poziciji centralnog veznog igrača, a predsednik Kaljarija Đulini ga je procenio na čak 40 miliona evra.

To, naravno, nije nikakva zvanična suma jer je poznato kako Italijani vole da se cenkaju i verujue da bi mogli da "upecaju" bogate klubove kakav Liverpul sigurno jeste.

Zainteresovani su i najveći italijanski klubovi - pored Juventusa, tu su i Inter, Milan, ali i Napoli, a prva naredna prilika da ga vide na delu protiv velikana jeste u subotu kada njegov tim gostuje "Neroazurima" na Đuzepe Meaci.

Englezi su već napravili određene korake jer su na prethodnoj utakmici Kaljarija sa Sampdorijem u svečanoj loži primećeni brojni skauti sa Ostrva.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Znajsha
Saturday, 29.09.2018
09:51

Zato su Italijani spali na niske grane, kao mi.Sve vise im odlaze igraci vani.

avatar
razzorNo1
Friday, 28.09.2018
16:27

ne znam bas imamo dosta veznih igraca nikako ne treba zaboravit oxa koji ce se vratit sledee sezone, naravno pitanje je hocel povartit onu formu prije povrede, isto tako milner cini mi se ima ugovor jos ovu godinu a volio bi da mu klub da jos godinu dvije da bude kod nas jer je zaista ko zivotinja gine na terenu, uz sve to adam lalana je non stop povrijeden a i nije vise cak ni za rotaciju na terenu zna bit izgubljen tako da ovaj momcic bi dobro dosao ako bi lalana i milner otisli... Volio bi da dodje on i Kijeza iz Fiorentine u paketu strasno talentovani i dobri momci.

avatar
Patrick Berger
Friday, 28.09.2018
11:57

Znamo kako prolaze Italijani u Liverpulu I pouceni iskustvom - sumnjam da ce se on desiti! Mada svakako treba traziti zamenu za Milnera, kome istice ugovor a I u poznim je godinama.

avatar
Stefan28
Friday, 28.09.2018
10:49

Одличан млади играч.... можда су претјерали са цијеном.

avatar
myspace
Friday, 28.09.2018
13:02

Iskreno za kakve igrace su neki timo i uzimali po 30,40m za razliku od njih ovaj decko vredi sve pare. Sto vise njegov tim nije ni osrednji. Svaku utakmicu koju sam gledao on je bio jedna svetla tacka. Borben, jak u duelima, dobra vizija, tehnicki nadaren igrac. Za 2,3god bice worldclass.