U Juventusu prave tvrdice, evo zbog čega nisu kupili nikoga!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 01.02.2019.
09:35
Izvor: Sportske.net

Spekulisalo se, nudili su im se igrači u poslednja dva dana, ali oni imaju "zmiju u džepu".

EPA/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Juventus je na kraju ostao sa samo jednim pojačanjem u prelaznom roku, stigao je Kaseres kao zamena za Benatiju.

Čekao se poslednji trenutak, odnosno odluka Anjelija, ali je nakon razgovora sa trenerom Alegrijem i eliminacije iz kupa, odlučeno da se ne troši novac na igrače koji neće ozbiljnije konkurisati za tim.

Naime, Bruno Alveš bi koštao 2 miliona za pola godine, pa iako je Ronaldo pritiskao klub da dovedu njegovog zemljaka, to je ocenjeno kao nepotreban potez. Nisu želeli ni da plate tri miliona pozajmice za Domagoja Vidu, razlog je isti, ne veruju da on može da se izbori za mesto u timu.

Bilo je još nekih predloga u poslednjih 48 sati, kao što je Kejhil, ali je njegova plata prevelika, a ni on sam nije želeo da dolazi šest meseci bez garancije da će igrati.

Umesto toga, Juventus je kupio Ramzija za leto i pregovara oko Romera iz Đenove, De Lihta iz Ajaksa kao i Stefana Savića iz Atletika.

Još jedna meta je Ndombele iz Liona, a za ostalo, klub će reagovati jedino ako se ukaže šansa. Stav je Alegrija da mu nisu potrebni igrači koji ne mogu odmah da poboljšaju kvalitet tima, pa i posle šamarčine u Bergamu, klub nastavlja istim putem, titula je na +11 blizu, a ključ će biti Liga šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Friday, 01.02.2019
18:09

Pa nije im sila svakako ce ostati prvi,

avatar
Mak-Juventino
Friday, 01.02.2019
12:15

Pametno ! Kaseres je tu , Benatia je silno zeleo silni katarski novac , svi srecni ! Na leto Remzi , ali i jos jedna klasa na sredini terena ! FORZA JUVE

avatar
Stratford
Friday, 01.02.2019
11:34

Zašto bi uzimali bilo koga od ovih igrača kad već imaju bolje u timu..

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 01.02.2019
11:14

Trebala je ta samarcina i to bas od pravog tima Bravo Atalanta jos jednom Zelio sam reci i hvala ali da sad ne pretjerujem