U Interu sve zanimljivije - Demantovan šokantni transfer, dogovoreno pojačanje!

Autor: Darko Mitrović
petak 28.06.2019.
08:25
Izvor: Sportske.net

''Neroazuri'' od sinoć u centru pažnje italijanskih medija, brojni transferi na vidiku.

EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO
EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Posle informacije da je Inter prodao Đenovi mladog Andreu Pinamontija, ono što je sinoć odjeknulo kao ''bomba'' jesu spekulacije tamošnjih medija da je Rađa Naingolan blizu transfera u Torino i da su pregovori sa Interom uveliko odmakli.

'ANSA' je prenela da bi Naingolan u Torino otišao na pozajmicu, a da bi Inter plaćao polovinu njegove zarade naredne sezone.

Ali, nedugo zatim oglasio se prvi čovek Torina Urbano Kairo, koji je u izjavi za ''SportItalia'' demantovao takve navode.

''Ne, ne, ne, nikad nismo pričali o tome'', poručio je on.

Istovremeno, još nekoliko zanimljivih informacija vezanih za Inter pojavilo se kasno sinoć.

Monako je ozbiljno zainteresovan za portugalskog vezistu Žoao Marija, koji sa Interom ima ugovor do juna 2021. godine. Kako prenosi italijanski novinar Đanluka Di Marcio, ''Kneževi'' ovog igrača žele na jednogodišnju pozajmicu, uz mogućnost otkupa ugovora na kraju sezone. Pritom, Monako bi u narednih godinu dana platio tri miliona evra Portugalcu, na ime njegove godišnje zarade.

Ipak, ima interesovanja i drugih klubova, pominju se Sporting i Benfika, a u Interu se nadaju da bi od potencijalnog transfera 26-godišnjeg fudbalera mogli da zarade oko 20 miliona evra.

Ni to nije sve kada je Inter u pitanju.

Italijanski mediji prenose da će milanski klub angažovati i vezistu Sasuola, 23-godišnjeg Stefana Sensija, a u suprotnom smeru bi otišli mladi Endrju Gravilon i Marko Sala, i to Gravilon na pozajmicu, a Sala bi potpisao višegodišnji ugovor sa Sasuolom. Prema Di Marciovim informacijama, ovo je dogovoreno sinoć, a narednih dana se očekuje i ozvaničenje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveni Lucifer
Friday, 28.06.2019
09:54

Kakve li smejurije od pojacanja sa cime 9vi misle da ugroze juventus, bezi kinte vec u januaru od njih vec vidim naslove kako je nezadovoljan i besan

avatar
The_Matrix
Friday, 28.06.2019
10:31

Sta li ti tripujes?? Opusti se malo i uzivaj...kao da je nekog briga za tvoje misljenje

avatar
Crveni Lucifer
Friday, 28.06.2019
11:37

Ocigledno je briga tebe kad se kacis na mene stalno, ostavi me covece na miru da komentarisem sta hocu od vas nasilnika ne moze da se zivi