U Interu bi da spoje lepo i korisno - Brazilac out, Balkanac in!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 22.04.2019.
12:12
Izvor: Sportske.net

Nastavlja se potera za pojačanjima.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Milanski klub je blizu kvalifikovanja u Ligu šampiona naredne sezone, finansijski dobitak će doneti svakako ulaganja u nova pojačanja.

Već smo pominjali Arturo Vidala koji će najverovatnije pojačati klub sa "Meace" posle godinu dana čekanja, međutim čelnici Intera žele i mladu krv u svojoj vezi.

Brazilski štoper je svakako jedan od igrača koji će napustiti Milano, ali prema pisanju Kalčomerkata Inter će pokušati da iskusnog defanzivca ponude Fenerbahčeu.

U pitanju je posao oko igrača poreklom iz Severne Makedonije, devetnaestogodišnjem Eljifu Elmasu koji brani boje turskog kluba još od 2017. godine kada je došao iz Rabotničkog.

Turci su već odbijali ponude od 20 miliona evra za mladog veznog igrača, ali Marota i kompanija žele da iskoriste to što iskusni Škrtel napušta Istanbul tako da se otvara mesto za poziciju štopera.

Italijani žele da ponude Mirandu plus doplatu za tinejdžera, Fener je trenutno na 14. poziciji turske Super Lige tako da ne mogu da računaju na novac od plasmana u Evropi, klub će morati da prodaje zbog gubitaka.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 22.04.2019
13:57

Ej, jesi li ti nekad cuo za deklinaciju? I gde u tekstu pise da se radi o Mirandi, ne moraju svi da znaju ko je taj brazilski stoper?

avatar
Boran83
Monday, 22.04.2019
13:31

Cudi me sto niste opet napisali nesto za ikardija kako ga navijaci ne zele i kako mu cena i dalje pada da inter prosto razmislja dal da ga proda za 15 evra Juventusu i jos da im ponudi Skrinjara samo da pristane da ode 😂