U Fulamu svesni, Mitrović odlazi!?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 24.02.2019.
09:45
Izvor: Sportske.net

Čini se da samo čudo može da spase klub, Ranijeri priča o 2020. iako se čini da će dobiti otkaz u sredu. Sledi egzodus, Mitroviću stižu dve ponude...

John Walton/PA via A
John Walton/PA via A

Povezane vesti

Fulam je skoro ostavljen bez nade, naime, novi poraz ih je ostavio osam bodova ispod crte. U klubu strahuju da ih čeka egzodus ako ispadnu, prvi na meti biće Mitrović koga hoće Totenhem, ali i klubovi sa kontineta, a Kerni i mladi Sesenjon bi takođe mogli da napuste "Kotadžete".

Ranije koji je zamenio Jokanovića nije napravio ništa, u 16 mečeva ima tri pobede i 10 poraza, insistira da će ostati u Čempionšipu da proba odmah da vrati klub u PL.

Ali, čini se da je to preambiciozno, naime, mogao bi da dobije otkaz već u sredu, jer bi porazom od Sautempton koji je takođe u zoni ispadanja Fulam praktično jednom novog bio u drugoj ligi.

Osim Totenhema, Mitrović je meta i Vest Hema, pa neće biti čudo, ako i naredne godine bude igrao u Londonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
karma
Monday, 25.02.2019
12:44

I treba da ispadnu kad supak od vlasnika daje otkaz Jokanu umesto da mu pokloni poverenje!I tako treba Jokanu da zahvale sto se trenutno nalaze u drustvu najboljih...

avatar
debeliRonaldo
Sunday, 24.02.2019
20:52

Spasit će se Fulham kad ode.

avatar
MunzeKonza
Sunday, 24.02.2019
15:21

Voleo bih da ga vidim u Totenhemu, da vidim kako bi se snasao u nekom jacem klubu.

avatar
Los Vikingos
Sunday, 24.02.2019
13:38

Pa i Gvardiola da ih je preuzeo u sred sezone, opet bi ispali. Ispadanje Fulama iz lige je rezultat loseg prelaznog roka, a to se prenelo i u januaru gde su doveli igrace koji ne bi spasili klub od ispadanja u trecoj, a ne u drugoj ligi. Svi smo ocekivali na pocetku da ce Fulam opstati, medjutim kako vrijeme odmice, jasno je svima da ce oni ispasti.

avatar
Skontov
Sunday, 24.02.2019
13:19

Mitru bi bilo najbolje u Evertonu. Imaju solidne igrace samo im spic nedostaje