U Engleskoj već znaju, ovako će izgledati Pepova postava u Juventusu!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 12.02.2020.
13:24
Izvor: Sportske.net

Oni ne ostavljaju nikakve sumnje, tim pre što Siti ima druge planove, ako Gvardiola ne produži ugovor. Anjeli ispunjava svoje opsesije...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

U Italiji je tema dana i dalje mogući dolazak Pepa Gvardiole u Juventus.

Navodno Juventus je spreman da ispiše blanko ček menadžeru Sitija koji bi, ako ne osvoji Ligu šampiona mogao godinu dana ranije da napusti klub.

Kažu da je Pep Anjelijeva opsesija, da ne prihvata "ne" kao odgovor i da je slično bilo sa Kristijano Ronaldom.

Engleski mediji su otišli korak dalje i već napravili tim koji bi španskom stručnjaku bio stavljen na raspolaganje.

Sigurno je da Šćešnji ostaje prvi golman, Poljak je juče produžio ugovor i on će sigurno biti budućnost Juventusa u narednih nekoliko godina.

U odbrani bi desno bio Menije koji će verovatno stići u trampi za De Šilja i koga Gvardiola veoma ceni, a Bonući i De Liht bi svakako trebalo da zadrže mesta u odbrani, kao i Aleks Sandro koga Pep smatra za jednog od najboljih levih bekova na svetu.

Ključ je u veznom redu, Bentankur bi bio uz Pjanića, a Pepe bi igrao u 4-2-3-1, Daglas Košta bi ostao desno, jer je Mesi nerealna solucija, Dibala bi bio isturen, a levo bi Juventus probao da dovede Sanea koga želi i Bajern. Naravno tu ima i drugih opcija, tek Anjeli je spreman da novom treneru ovezbedi najbolji mogući tim.

Ko bi predvodio napad?

Baner

Pa, Ronaldo, njega Pep vidi kao idealnog usamljenog napadača sa podrškom koju bi imao u trojici ofanzivaca.

Koliko je realno teško je reći, prošle godine se puno pričalo, ali je Gvardiola demantovao. I sada kaže da bi ostao do kraja ugovora 2021. ali se šapuće da će se razići sa klubom kako bi Poketino preuzeo njegovo mesto, čime bi šanse da preuzme Juve postale sasvim realne.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Thursday, 13.02.2020
18:16

Чему сујета? Ја кад вам укажем на грешку, то није злонамерно. Нисам ја нека наџак баба, па волим да закерам. Ја вас исправљам јер желим да увидите грешку како убудуће не бисте грешили.

avatar
2012/2013-2019/2020
Wednesday, 12.02.2020
20:35

Menije za De Silja LOOOOOOL

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 12.02.2020
16:33

Mene vise zanima kako ce izgledati Klopov Inter... :)

avatar
INTER4ever
Wednesday, 12.02.2020
16:16

Stvarno ponekad napisete text da sam sebe zapitam, sta ja radim na ovom sajtu? Nemojte nam ponizavati inteligenciju molim Vas urednice...
A iskreno, volio bih da im dodje ova prevara od trenera... krenuo Juve korak unazad i vuce ga i vuce... Putuj Igumane!

avatar
Offside
Wednesday, 12.02.2020
15:42

Pa najbolje moguce resenje za Juve.Ja se ipak bojim da ce neznalica ostati na klupi Juvea dok ne upropasti tim nacisto.Sto se "Pepove postave"tice,Kosta je previse sklon oscilacijama i povredama tako da sumnjam da ce naredni trener ma ko god to bio moci i hteti na njega ozbiljno da racuna.Meni se iskreno ova postava Juvea mnogo svidja pa se nadam da ce do Sarija doci ovakve ideje da pokusa da uradi nesto slicno.

avatar
The_Matrix
Wednesday, 12.02.2020
14:37

Hahahahh, kako pises praznu pricu da to nije normalno. Inace Menije je slobodan da trazi sebi klub, na leto je slobodan igrac. Ima izvrsnu ponudu i od PSG-a da produzi ugovor, tako da trampa za De Silja je vic godine 🤣🤣