U Barsi uvereni: "Se queda!"

Autor: Beta Beta
nedelja 08.09.2019.
14:32
Izvor: Beta

Da ne bude kao pre dve godine?

EPA/JUANJO MARTIN
EPA/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Predsednik Barselone Đozep Marija Bartomeu rekao je danas da je siguran da će fudbaler Lionel Mesi ostati u klubu i posle 2021. godine, preneo je "Mundo Deportivo".

"Tačno je da bi Mesi mogao da ode pre sezone 2020/2021 da se povuče iz fudbala ili ode gde god želi. Imali smo sličnu situaciju sa Ćavijem Ernandesom, koji je otišao u Katar, Andresom Inijestom, koji je potpisao za Kobe i Karlesom Pujolom koji je morao da se povuče zbog povrede, ali su oni su nam dali sve i imali su mogućnost da ostanu duže", rekao je Bartomeu za klupsku televiziju.

Španski mediji spekulišu da bi Mesi mogao da napusti "Kamp Nou", kako u ugovoru ima klauzulu prema kojoj bi već narednog leta mogao da promeni sredinu i to bez obeštećenja.

"Kao predsednik kluba sam vrlo opušten, pošto je Leo veliki barselonista i ne sumnjam da će ostati u klubu i posle sezone 2020/2021", naveo je Bartomeu.

Sećamo se svi i leta 2017. godine, kada je Nejmar za rekordan novac napustio "Kamp Nou" i pojačao PSŽ.

Kada su krenule prve spekulacije, Đerar Pike je odlučio da na društvenim mrežama razuveri sve koje misle da će Brazilac otići, čuvenom objavom "Se queda" (ostaje). Ubrzo je Nejmar pojačao Parižane.

Se queda Pike Nejmar

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 08.09.2019
14:55

Jao kuku meni sta ce biti kada missika oda, pa zivot hari-xenon-kondogbia-04-kl nece vise imati smisla, vise nema po 20-50 minusa po komentaru za mene i el klasika