U Barsi uvereni, ovaj fudbaler će definitivno biti prodat!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 21.05.2020.
18:31
Izvor: Sportske.net

Za njega izgleda baš nema mesta, ali su se pojavile komplikacije.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

U Barsi su prelomili, Ronald Arauho će dobiti priliku da se dokaže do kraja sezone, a to znači da za Žan-Kler Todiboa nema mesta na "Kamp Nou".

Bivši fudbaler Tuluza je u januaru poslat na pozajmicu u Šalke, vrlo dobro se pokazao u nemačkom klubu, ali to nije promenilo stav katalonskog kluba.

U ovom trenutku ga ne vide u svojim redovima, očigledno da ga ni u budućnosti ne vide u Kataloniji i žele da ga prodaju ovog leta.

Uvereni su i da će uspeti u tome, kao i da će od njegove prodaje zaraditi 25 miliona evra, iako je Šalke odustao od ideje da ga zadrži u svojim redovima.

Nemci imaju pravo da otkupe njegov ugovor za 25 miliona evra, ali zbog prekida sezone i finansijske situacije u klubu su od te ideje odustali, pristali bi možda da ga otkupe za manji novac, ali Barsa ima druge planove.

Todiboa prate i klubovi iz Engleske i Italije, ali i drugi klubovi iz Nemačke.

Juve ga odavno prati i pominje se da bi mogli da ga uključe u trampu oko Pjanića, Everton je navodno već spremio 25 miliona za njegov potpis, a u priču se uključio i RB Lajpcig, koji će na leto ostati bez Upamekana.

Nije to sve, Todiboa prate i Roma, Leverkuzen, Milan i Votford, pa se čini da Katalonci zaista neće imati problema da ga prodaju za pomenuti novac.

Baner live stream

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 21.05.2020
19:09

Al su ga preterali...doveli ga za 1 milion,nije odigrao za njih ni 2 utakmice a sad bi da ga prodaju za 25...10 miliona plafon

avatar
Mirjevac
Thursday, 21.05.2020
22:49

Valjda oni rade da zarade pare, valjda tako isto i drugi klubovi' Inter je kupio Lautara isto za male pare i sad hoce da ga pozlati, tako je to u fudbalu! Pjanic je vec 30 godina i on je svoje oduzio, aliJuve trazi za njega 25 miliona, znaci svi klubovi rade da zarade! Tako i Barca, eno B. Dortmund naj vise i naj bolje zarajuje, kupi mlade igrace za vrlo male novce a pposle ih prodaje i za preko 100 miliona, tako se to radi!