U Bajernu svi aminovali, bomba i rekordno pojačaje su tu!

Autor: Milovan Longinov
sreda 08.04.2020.
08:54
Izvor: Sportske.net

Teško da neko može da zaustavi Bajern kada su ovako odlučni.

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Ugledni Bild preneo je informaciju da je Bajern Minhen označio Liroja Sanea kao prvu metu za letnji prelazni rok, a uprava je dala svetlo da se krene u napad.

Na poslednjem sastanku, ove nedelje, trener Hans Flik i sportski direktor Hasan Salihamidžić, složili su se da je Sane najpotrebnije pojačanje, što bi u prevodu značilo da i definitivno Bajern neće platiti 120 miliona evra za otkup Filipea Kutinja.

Bajern će morati da obori rekord kako bi doveo Sanea, Siti traži minimum 100 miliona evra, prošlog leta su zahtevali 140, ali je tako nešto nerealno posle pandemije u celom svetu.

Ovde će značajnu ulogu morati da odradi glavni menadžer Fali Ramadani, koji zastupa Nemca i svi  znamo da je on čovek koji završava poslove. Uostalom, transfer Luke Jovića u Real Madrid je najbolji dokaz za to.

Sane želi da se vrati u Nemačku, Pep Gvardiola je u jednom trenutku počeo znatno više da se oslanja na Rahima Sterlinga i Bernarda Silvu, tu je i Rijad Marez, Nemac se potom povredio i sve je manje šanse da će biti prvotimac po povratku.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Karambol
Wednesday, 08.04.2020
16:26

Sane je skoro gotova stvar,samo sto Siti nece nikad dobiti 100 miliona za njega,nego nekih 70. Flik zeli jos Haverca i Vernera u napadu.

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 08.04.2020
11:19

Verner ! A 100ku za njega je previse , ako se zna da ima ugovor do 2021