U Atletiku prelomili, rastaju se sa Francuzom, sve karte bacaju na "slepog miša"!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 11.12.2019.
11:14
Izvor: Sportske.net

Nije opravdao uloženi novac.

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Kako stoje stvari, Atletiko Madrid je spreman da se rastane sa francuskim reprezentativcem Tomasom Lemarom.

Čovek koji je bio deo selekcije "Galskih petlova", koja se prošle godine popela na krov sveta, je u klub stigao leta 2018. godine iz Monaka kao veliko pojačanje.

Plaćen je 60 miliona evra (drugi najveći transfer u istoriji kluba), ali nije opravdao očekivanja, na 51 upisanom nastupu zabeležio je četiri pogotka, nikako da se pronađe u Španiji i sva je prilika da će uskoro promeniti sredinu.

"Jorgandžije" su spremne da ga prodaju, a imaju i plan kako će da utroše zarađeni novac.

Lemar Ales Garsija Atletiko Madrid Djirona

Iako nije obelodanjeno za koliko su spremni da puste Francuza, pretpostavka je da će pokušati da vrate što veći deo uloženog novca, pa će zaradu iskoristiti za pojačavanje napada.

Realizacija je veliki problem za ekipu Dijega Simeonea od odlaska Grizmana, Dijego Košta je takođe na izlaznim vratima kluba, pa je najveća želja uprave da u naredna dva prelazna roka, po mogućstvu u januaru, angažuje španskog reprezentativca iz redova Valensije Rodriga Morena.

Brazilac sa španskim pasošem se dokazao u Primeri, sinoć je srušio i Ajaks u Ligi šampiona i poslao "Slepe miševe" sa prvog mesta u grupi u nokaut fazu, pominjalo se i letos da ga "Ćolo" želi na "Vanda Metropolitano", ali je Valensija tražila oko 60 miliona evra, Atletiko nije uspeo da sakupi taj novac.

Rodrigo Moreno Valensija

Ideja je bila da se proda Anhel Korea, Argentinca su tražili Monako i Milan, ali niko nije bio spreman da plati 50 miliona "Kolćonerosima", pa je napadač ostao u Madridu.

Sada se nadaju da će od prodaje Lemara zaraditi novac za kupovinu Rodriga, videćemo da li će uspeti u toj nameri već u januaru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Wednesday, 11.12.2019
15:34

Ja mislim da oni njega nemaju kome prodati jer je bas razocarao mozda da probaju razmjenu...