Turci odabrali, opcija manje za Boaćija

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 19.01.2018.
23:04
Izvor: Sportske.net

Turski šampion imao je Zvezdinog napadača na spisku potencijalnih pojačanja ali se opredelio za daleko poznatijeg napadača.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Niko još uvek ne zna hoće li Ričmond Boaći ostati u Zvezdi ili promeniti sredinu, ali bi uskoro mogao da ostane bez jedne od opcija koje su bile u igri.

To se može zaključiti na osnovu vesti koja večeras stiže sa Ostrva, a u kojoj je navedeno da su Bešiktaš i Vest Hem blizu dogovora oko transfera reprezentativca Meksika Ćićarita Ernandeza.

Portal "Gol" prenosi svoja saznanja koja se tiču sudbine iskusnog napadača. Kako navodi pomenuti izvor, istanbulski "Orlovi" će za transfer Ćićarita Ernandeza izdvojiti 8.500.000 evra.


Meksikanac se prošlog leta vratio na Ostrvo pošto su "Čekićari" izdvojili 16 miliona funti za slobodu bivšeg napadača Mančester Junajteda.

Ćićarito je dobio ugovor na tri godine, a sada je izgleda došlo vreme da se preseli u redove aktuelnog šampiona Turske koji je nedavno zaradio ozbiljan novac od prodaje Dženka Tosuna Evertonu.

Ovakav razvoj situacije zatvorio bi vrata Zvezdinom napadaču Ričmondu Boaćiju koji se takođe nalazi na spisku potencijalnih pojačanja Bešiktaša ove zime.

Pored šampiona Turske interesovanje za reprezentativca Gane pokazalo je nekoliko premijerligaša, franuski Ren, kao i nekoliko klubova iz Kine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dolina cupova
Saturday, 20.01.2018
11:48

Ko ce njega da kupi...

avatar
Saturday, 20.01.2018
11:13

samo novinarske spekulacije, niko njega i nece da dovede! samo se kod nas po medijima pise kako ga pola evrope hoce a to nije istina, tako i za fudbalere partizana itd...ciste izmisljotine!

avatar
Doktor Trax
Saturday, 20.01.2018
10:59

Ostaje, mozda je tako i bolje nek bude od sad jasno svima da nece Zvezda prodavati svoje igrace za bilo koje pare kao do sada sto je radila