Turci bruje o Mitrovom transferu, ali i novom srpskom triju!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 09.06.2019.
20:18
Izvor: Sportske.net

Tamošnji mediji ovih dana u prvi plan ističu ovu temu, ali koliko je realan ovakav rasplet?

John Walton/PA via A
John Walton/PA via A

Povezane vesti

Posle ispadanja Fulama iz Premijer lige mnogi očekuju da će najbolji strelac kluba sa ''Krejven Kotidža'' i reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović ovog leta promeniti sredinu, a u turskim medijima ovih dana se piše o želji Fenerbahčea da popularnog Mitra dovede u svoje redove.

Prema njihovim informacijama, u Feneru su ovog leta kao jedan od ciljeva postavili dovođenje ''prvoklasnog napadača'', a Mitrović bi svakako odgovarao tom opisu.

Međutim, problem je što čelnici kluba iz Istanbula nisu spremni da Fulamu ponude dovoljnu količinu novca za otkup ugovora, pa se nadaju da bi ''Kotidžeri'' mogli da prihvate opciju jednogodišnje pozajmice koju bi Turci platili dva miliona evra.

Ipak, imajući u vidu interesovanje pojedinih premijerligaških klubova, kao i ponude iz Kine za Mitrovića, bilo bi zaista veliko iznenađenje da Fenerbahče realizuje ovu svoju ideju.

Ipak, Fener je već angažovao srpskog vezistu Ljubomira Fejsu iz Benfike, a navijači ovog kluba se osim Mitroviću, nadaju i Kolarovu, što se ovih dana može videti i iz nekih njihovih reakcija na Tviteru.
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Monday, 10.06.2019
00:35

Mitrovic ako ode u Fener, karijera mu je gotova u Tursku idu igrati samo istroseni igraci na zalasku karijere da pokupe kintu.