Turci bi da pazare na "Teatru snova"

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 06.11.2017.
20:27
Izvor: Sportske.net

Vezista Mančester Junajteda je meta turskog šampiona, prenose ostrvski mediji.

Beta/Martin Rickett/PA via AP
Beta/Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

Bešiktaš želi u svojim redovima Maruana Felainija.

Belgijskom reprezentativcu ugovor sa Mančester Junajtedom ističe na kraju sezone, a kako nema indicija da će biti produžen, predstojeća zima je poslednja šansa 'Đavolima' da zarade od njegove prodaje.

Murinjo je letos doveo svog ljubimca Nemanju Matića, reprezentativac Srbije i Pol Pogba su u prednosti u odnosu na Felainija, mada je on ove sezone dobijao možda i više minuta no što se očekivalo, prevashodno jer je Francuz van stroja zbog povrede.

'Crni orlovi' iz Istanbula su već stupili u kontakt sa njegovim bratom i agentom Mansurom, a tursi mediji podsećaju da je Maruan Felaini i na Galatasarajevoj listi želja.

Felainija je Dejvid Mojes poveo sa sobom na 'Old Traford' iz Evertona 2013. godine, plaćen je 27.5 miliona funti i to je jedan od najkritikovanijih transfera Junajteda u poslednje vreme. Odigrao je 141 zvaničan meč za 'Đavole' do sada, postigao 19 golova i osvojio četiri trofeja - FA kup, Liga Kup, Komjuniti Šild i Ligu Evrope.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 06.11.2017
22:42

Dobar bio do povrede, prodati matu,younga,darmiana,blinda,smallinga,herreru i dovest prave kvalitetnije igrače.

avatar
veljaunited
Tuesday, 07.11.2017
00:24

prodati Matu koji je odlican igrac za rotaciju,Yanga koji je mozda u zivotnoj formi,Herrea koji je prosle sezone mozda bio i najbolji igrac Uniteda,koji igra u kontnuitetu,i mozda najpouzdaniji igrac,Blind je dobar za rotaciju i treba ga cuvati za klupu kao i Smolinga?!momak idi igraj PES i predji na pracenje karlinga ili skvosa ;)

avatar
Wednesday, 08.11.2017
17:48

svi su oni odlični na papiru a kad to treba pokazati na terenu nigdje nikog, ne budi smiješan derle