Tuhel pušta zvezdu PSŽ-a da pređe u Barselonu!

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 12.07.2018.
14:58
Izvor: Sportske.net

Tomas Tuhel, novi trener francuskog prvaka želi da proda veznog igrača, i to baš Barseloni.

Epa/Alejandro Garcia
Epa/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Parižani pokušavaju da pojačaju sastav iz sezone u sezonu. Liga šampiona im je glavni cilj, kad se pogleda koliko su uložili čudno je što već nisu osvojili, ali možda baš ova sezona bude njihova.

U francuskom prvenstvu dominiraju, tu osim Monaka i nemaju pravu konkurenciju, ali ostaje da probaju da osvoje "ušati pehar".

Izgleda da će se odreći usluga jednog od najperspektivnijih igrača na svojoj poziciji.

Naime, Adrien Rabio, kako smo juče preneli je dogovorio lične uslove sa Barselonom. On je zahtevao oko 7 miliona godišnje, tačnije 600 hiljada mesečno. Igrač i klub su uspeli da dogovore lične uslove, a sada još jedan pomak u realizaciji ovog transfera, klub će prihvatiti ukoliko Barselona ponudi 40 miliona evra za ovog dvadesettrogodišnjeg veznog igrača!

Verujemo da ovo za Barselonu ne predstavlja problem, kao i da se uskoro očekuje da Rabio obuče dres katalonskog kluba.

Tomas Tuhel je izjavio da ovog Francuza ne vidi kao prioritet, kao i da ukoliko klub dobije odgovarajuću ponudu za njega, da se slaže da on napusti ovaj tim.

Rabio ima samo 23 godine, ali je već uspeo da sakupi 200 nastupa za prvi tim PSŽ-a. Mlad, perspektivan, ima dovoljno iskustva, i što je najbitnije odgovara profilu igrača koga Barselona želi. Da li će upravo ovaj igrač biti naslednik velikog Andreasa Inijeste?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Friday, 13.07.2018
03:23

Barca nastavlja davati ogromne plate. 7 mil odmah u startu prva plata nekako mi se cini velika. A nije bas ni neko kome je zagatantovano mjesto u prvih 11 cim dodje. Ako pocne igrati odlicno trazit ce povisicu...ode to preko 10 mil...a dolazi kao mlad i perspektivan igrac ali ne kao zvijezda vec ovog sad momenta

avatar
ProudKnight
Thursday, 12.07.2018
16:33

Za današnje uslove, ovo je džaba! Momak je bar duplo bolji od našeg Milinković-Savića, a ovaj drugi tri puta skuplji. Sličnih su godina, tako da se treba zapitati, kako i zašto se sve to događa. Mislim da PSG pravi grešku, ali to će vrijeme pokazati.

avatar
Rise up
Thursday, 12.07.2018
16:23

Poslednja recenica :D Ne postoji naslednik Inieste.

avatar
Logika i argumenti
Thursday, 12.07.2018
15:36

Zauzimace mesto denisu i aleni al dobro...Mi ako ne dovedemo ofanzivnog igraca tipa azar ili slicno opet cemo ispasti u LS...Xavi,Inijesta i Neymar su otisli a jedini koji moze jednog od njih zameniti je kutinjo...Dolaskom artura valjdas mo resili pitanje xavija inijeste al zato osta praznina jos uvek za neymarom...

avatar
Z
Thursday, 12.07.2018
15:32

Rabio (koji nije hteo da bude zamena Pogbi i Kanteu) i Kalinic (zato sto je umislio da je zvezda) ubedljivo najveci gubitnici na SP

avatar
NikkiCFC
Thursday, 12.07.2018
20:10

Rabio nije bio na spisku od 23 igraca. Ispred njega su i Nzonzi, Toliso, Matuidi. On je bio kao zamena ako se neko povredi, tu ulogu je on odbio a ne startera.

avatar
JC\'90
Thursday, 12.07.2018
15:27

Ne moze biti nikad naslednik Inieste, ali je odlican mladi igrac.

avatar
zeks
Thursday, 12.07.2018
15:26

Ovo bi bio jos jedan u nizu glupih poteza uprave.Nepotreban transfer,sad kad je dosao Artur.Da ne pominjem preveliko obestecenje i platu igraca