Tuhel potpisao novi ugovor, evo koje je igrače tražio od Pari Sen Žermena!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 29.03.2019.
11:10
Izvor: Sportske.net

Dobio je garancije, tim neće pretrpeti neke velike promene, ali trebalo bi da bude još jači naredne sezone...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Tomas Tuhel je produžio ugovor sa Pari Sen Žermenom čime su otpale sve spekulacije o dolasku Murinja ili Kontea na klupu. Al-Kelaifi ima potpuno poverenje u Nemca, a mladi trener je zajedno sa direktorom Anterom Enrikeom planirao prelazni rok.

Šta želi Tuhel?

Ne odusta je od toga da pojača vezni red, odlazi Rabio kao slobodan igrač, biće najverovatnije prodat Mkunku, pa Parižani planiraju da dovedu dvojicu vezista.

Neće biti lako, mada su mete Alan iz Napolija i Ndombele iz Liona. Zimus su Napolitanci odbili 80 miliona evra, tražili veću sumu, sada je Anćeloti izjavio da Brazilac neće biti prodat, pa sjajni vezista Liona postaje prva opcija, njegov tranfer gura El Zahavi.

Tuhel je tražio da Alvešu i Bufonu budu automatski produženi ugovori, oko čega je bilo spekulacija, jasno, Mbape i Nejmar ostaju, a što se tiče Kavanija, Parižani ne mogu da nađu adekvatnu zamenu, iako je pominjan Levandovski, pa najbolji strelac u istoriji kluba verovatno neće menjati sredinu.

Od pojačanja bi mogli da stignu Daglas Košta sa čijim je agentima razgovarao direktor Enrike, Juventus je spreman da proda Brazilca koga želi i Junajted, tim pre što je nedisciplinom sam sebe stavio na listu za odlazak.

PSŽ će troškove prelaznog roka nadoknaditi prodajom Lo Selsa koji je nqa pozajmici u Betisu, probaće da se oslobode i Hesea, kao i Kričkovijaka koji su se pokazali kao promašaji.

Moguća je i prodaja Menijea koji želi da ode...

Klub će pratiti tržište, zainteresovani su još za Krosa i naravno Varana, ako budu odlazili iz Reala, ali nemaju nameru da pregovaraju oko Mbapea kome će biti ponuđen novi, jači ugovor, kako bi ga sprečili da razmišlja o odlasku. Navodno će zarađivati kao Nejmar, a ako bude želeo da ode suma je 350 miliona evra, Real je nudio, prema nekim izvorima 280 kao poslednju ponudu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Saturday, 13.04.2019
23:01

Dok ne dovedu kreaticna pita Alkantara, Pjanic, Kros, Modric, nema im napretka u ligi prvaka. Ne govotim da dovedu njih vec igraca tog profila. Alan mi nije takav tip igraca, za ovog drugog ne znam.

avatar
NikkiCFC
Friday, 29.03.2019
21:22

Koliko lose vodjen klub auuuu...

avatar
Anonymous Official
Friday, 29.03.2019
17:21

80mil da su odbili za Allana je cista laz jer tolika ponuda nikad za njega nije ni stigla, nije uopste toliko dobar.