Tuhel otima Romi igrača ispred nosa?

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 20.12.2018.
23:44
Izvor: Sportske.net

PSŽ želi da se pojača na sredini terena.

Beta/AP Photo/Darko Vojinović
Beta/AP Photo/Darko Vojinović

Povezane vesti

Mladi vezista Borusije želi da napusti tim. Julijan Vajgl nije zadovoljan minutažom u svom timu i pominje se da bi mogao da napusti "Milionere", a poznato je koliko ga Tuhel ceni.

Vajgl je kod Tuhela bio nezamenljiv i u to vreme je ovaj mladi vezista uspeo da očara i Pepa Gvardiolu koji je nudio bogatstvo za njega.

Sada su se stvari značajno promenile i Vajgl više ne vredi toliko na tržištu, to je upravo ono što Tuhel želi da iskoristi i dovede ovog igrača na "Park prinčeva". Biće to težak posao jer je za njega zainteresovana i Roma, ali Tuhel se uzda u staru vezu.

Tuhel je nedavno izjavio da je potrebno da dovedu dva veznjaka jer je opšte poznato da će Rabio napustiti Pariz.

Vajgl ne vidi drugo rešenje jer trener Borusije, Favre preferira Vicela i Dilejnija, a čak je i Gerero češće na terenu od Vajgla. PSŽ želi da ga dovede na šestomesečnu pozajmicu uz mogućnost otkupa u iznosu od 20 miliona evra.

Weigl Vajgl

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Friday, 21.12.2018
23:54

Nadam se da ce kod nas zavrsiti.

avatar
Paul Kersey
Friday, 21.12.2018
02:53

Kakve veze i gluposti...
Ide onamo ko ponudi više. Ako je Gvardiola nudio bogastvo, zašto sada ne nudi znatno manju sumu za koju može da ga dovede?! DakleN, nije tačno...

avatar
damjan89
Friday, 21.12.2018
02:47

Pa Dortmun ce ih ocerupati kao i Salke koji im je prodao Kehrera za 37m evra koji je prosecan i pritom je ima jos godinu dana ugovora, znaci Waigl ce vredeti 50m i svi zadovoljni...

avatar
Anonymous Official
Friday, 21.12.2018
01:14