Tuhel dobio siću za šoping, nova "prevara" PSŽ, oglasio se i Nejmar senior!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 12.01.2019.
09:52
Izvor: Sportske.net

Nemački trener nezadovoljan jer mora da "zaledi" Rabioa, lista meta duga, ali sa ovim novcem ne mogu da kupe nikoga. Šta je sa Nejmarom?

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Prema informacijama španskih medija, Tomas Tuhel je tražio veznog igrača od Pari Sen Žermena, s obzirom da je Rabio "zaleđen" zbog odbijanja da produži ugovor.

Nemac je nezadovoljan ovakvom odlukom kluba, čak najavljuje da će vratiti Rabioa, ako ne bude popunjeno mesto u veznom redu.

On za prelazni rok ima 30 miliona evra, što je "sića" s obzirom na mete.

Želeo je De Jonga, ali osim što Holanđanin hoće Barselonu, košta 75 miliona evra. Nije mnogo jeftiniji ni Vejgl iz Dortmunda, a za Alana je Napoli tražio 100 miliona.

PSŽ pokušava da dovede nekog fudbalera na pozajmicu, sa pravom otkupa na leto, kako bi opet zaobišao FFP, kao u slučaju Mbapea, a ako se to desi, biće to još jedan dokaz da će prodati Nejmara ili Mbapea na leto i da očekuju prihode po tom osnovu.

Ali, mogu li da nađu neko jeftinije pojačanje?

Jedna od kombinacija je Rađa Naingolan koga bi se Inter rado oslobodio, ali 30 miliona nije dovoljno.

Što se tiče prodaje Nejmara, oglasio se i njegov otac koji je navode o povratku u Barselonu nazvao lažnim vestima. On gura transfer u Real zbog provizije, ali čini se i da Florentino Perez okleva, nije više uveren da je Brazilac pravo rešenje, iako postoji neka vrsta dogovora sa Nejmarom Seniorom od pre dve sezone.

U svakom slučaju, PSŽ prvo mora da reši ovaj zimski problem, probaće još jednom da plate deo transfer za Vejgla koji je ipak prva meta, a da ostatak isplate na leto, kada će prodati par igrača, ali Dortmund nije baš raspoložen za takve kombinacije...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke