Trojica vezista na meti "Čekićara"

Autor: Nikola Miloradović
subota 23.12.2017.
15:40
Izvor: Sportske.net

Dejvid Mojes je podigao ekipu u poslednjih nekoliko kola, ali je svestan da će mu u januaru biti potrebna pojačanja.

EPA/Nigel Roddis
EPA/Nigel Roddis

Povezane vesti

Vest Hem je nakon serije slabih rezultata pre oko mesec dana uručio otkaz Slavenu Biliću, koji je na klupi te ekipe proveo nešto manje od dve i po godine.

Nasledio ga je bivši trener Evertona i Mančester Junajteda Dejvid Mojes, a "Čekićari" su pod palicom škotskog stručnjaka značajno podigli formu u poslednje vreme.

Na tri prethodna duela u Premijer ligi imaju dve pobede i jedan remi, a to dodatno dobija na težini kada u ozbir uzmemo činjenicu da su igrali protiv Čelsija, Arsenala, kao i Stouk Sitija na "Britaniji".

Pobede su ostvarili protiv "Plavaca" i "Grnčara", ali Mojes ne gaji iluzije, svestan je da su njegovoj ekipi potrebna pojačanja, kako bi ostvarili što bolju poziciju na tabeli do kraja sezone.

Tako su "Čekićari" prema pisanju "Skaj Sportsa" bacili oko na trojicu centralnih vezista.

U pitanju su fudbaler Bornmuta Heri Arter, zadnji vezni lisabonskog Sportinga Vilijam Karvaljo, koji je i letos bio na meti Vest Hema, kao i francuski internacionalac Stiven N'Zonzi, koji se nalazi i na meti njihovog gradskog rivala Arsenala.

Arter Bornemouth Bornmaut

Čini se da najrealnije deluje potencijalni transfer vedete Bornmuta, Arter je nedavno potpisao novi četvorogodišnji ugovor sa "Trešnjicama", ali u poslednje vreme nema poverenje Edija Haua, te bi u slučaju dobre ponude mogao da napusti ekipu.

Sporting Vilijam Karvaljo William Carvalho

Karvaljo je definitivno najskuplja opcija, Sporting ne želi da ga pusti za manje od 40 miliona evra, dok bi N'Zonzi mogao da napusti Sevilju, ali problem za četu Dejvida Mojesa predstavlja interesovanje Arsenala.

N'Zonzi

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Sunday, 24.12.2017
14:57

Ovaj Carvaljo je odlican igrac za West hem, ali odjednom 40 miliona izgleda skupo za Engleze, a da je decko Englez, vredeo bi 60-70m i barem 10 premijerligaskih timova bi se otimalo oko njega.