Trojica u izlogu, start "operacije Nejmar"!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 03.06.2019.
08:53
Izvor: Sportske.net

Stvari se kreću, policija u kampu reprezentacije, Nejmar predao telefon, ali ono što čeka su vesti iz Evrope...

EPA-EFE/Lucas Figueiredo
EPA-EFE/Lucas Figueiredo

Povezane vesti

Barsa nije odustala od Nejmara, upravo zbog želje Mesija i Suareza da se Brazilac vrati u svlačionicu.

I dok Real nudi trojicu za Pogbu, u pitanju su Bejl, Navas i Isko, Katalonci će probati nešto slično da učine kada je Brazilac u pitanju.

Naime, navodno je Nejmar povukao prvi korak, natuknuo ljudima iz Pariza da želi da ode, neće forsirati transfer, ali bi ova ponuda mogla da bude prihvaćena.

Tuhel želi Osmana Dembelea koji bi sa Mbapeom činio udarnu iglu u napadu, zatim Kutinja i Rakitića, čime bi vezni red bio cementiran.

Cilj je da se potroši manje novca za ove dve linije tima, kako bi se Tuhelu ispunila želja i doveo jedan od dvojice najtraženijih štopera leta, Kulibali ili De Liht.

I jedan i drugi su papreni, ali bo prodajom, odnosno trampom za Nejmara, PSŽ završio veliki posao, popunio ofanzivnije pozicije i sačuvao novac za renoviranje odbrane. Takođe, probali bi da kupe i De Heu i na taj način stvore drim-tim.

Pregovori neće biti laki, dva kluba nisu u dobrim odnosima, ali čini se da su Francuzi zaintrigirani mogućnošću da dobiju sjajan trio u koji je Barselona uložila veliki novac. Rakitić je odbio ponudu PSŽ iako bi zarađivao više u Parizu, ali neće imati kud, ako mu klub saopšti da je prekobrojan.

Nejmar je inače u Brazilu, u kamp "Selesao" je stigla i policija posle optužbi za silovanje zemljakine u Parizu. Oduzet mu je telefon u kome se nalaze video snimci devojke i prepiska. Sve to Nejmar je već objavio na svom Instagram nalogu, kao dokaz da su u pitanju lažne optužbe i pokušaj iznude.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Monday, 03.06.2019
15:22

Coutinho,Dembele i Rakitic za Neymara sad ga pretjerase stvarno!

avatar
El Nindža
Monday, 03.06.2019
15:19

Neću da se nerviram

avatar
JC\'90
Monday, 03.06.2019
13:09

Ja mislim da bi PSG mnogo ojacao dolaskom Dembelea Kutinja i Rakitica i da je to prava stvar za njih. A dobro je i Barsi, Nejmar ce sigurno pruzati odlicne partije, vezni red vec imaju Buskec Artur i De Jong, jos samo kada bi dosao De Liht i to je to.

avatar
Tata Messi
Monday, 03.06.2019
12:33
avatar
Paris Saint Germain
Monday, 03.06.2019
12:12

barsa moze da sanja neymara

avatar
Mister No 11
Monday, 03.06.2019
10:56

E momci Liverpul je prvak Evrope

avatar
Amalainter
Monday, 03.06.2019
09:52

Ovo bi za PSZ bio posao iz snova..