Trojica traže transfer jer Murinjo ostaje!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 08.12.2018.
10:51
Izvor: Sportske.net

Nije dobra situacija u Mančester junajtedu.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Murinjo ima pojedine klupske legende iza sebe koje smatraju da se ništa neće promeniti dolaskom novog trenera, poput Pola Skolsa i Rajana Gigsa. Nije to sve, ima i veoma jak ugovor, jedan od najjačih na svetu među trenerima, pa bi njegov otkaz bio veliki udarac na kasu Mančester junajteda.

Sa druge strane, imamo fudbalere koji su veoma nezadovoljni njegovim radom, iako to ne potvrđuju u medijima jer ne žele tek tako da mu se zamere.

Prvi je Pol Pogba, Francuz je kritikovan od istih legendi koje smo gore pomenuli, a neki su ga čak nazvali i "idiotom" poput Pola Insa.

Pogba nije imao dobre odnose sa Murinjom ove sezone, setimo se i onog pogleda sa treninga, ne miriše da će se dobro završiti i dosta medija u Engleskoj je pisalo o odlasku Francuza iz Mančester junajteda.

Drugi je Aleksis Sančez koji je trenutno povređen, ni on nije bio zadovoljan činjenicom da je "grejao klupu", ali Murinjo smatra da se on nije u najboljoj formi pojavio ove sezone i da je zasluženo na klupi.

Slična situacija je sada sa Lukakuom, i on je trpeo kritike od strane legendi Mančester junajteda, a od oktobra nije starter, nije tako bilo ni u meču protiv Arsenala. Lukaku ima problem da postigne gol, ali njegov odlazak u januaru bi bio veoma težak jer ima jak ugovor.

Lukaku, Sančez i Pogba žele odlazak ukoliko Murinjo ne ode iz kluba, ali je izvesno da će se to desiti tek na leto.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Taribo West
Sunday, 09.12.2018
07:34

Nije jednostavan odlazak ova tri fudbalera. Oni su kostali mnogo i Mancester ce izgubiti veliki novac njihovom prodajom. Smatram da ce uzeti bar 30 miliona € manje novca za obestecenje nego kad su dovodili Pogbu i Lukakua. Sto se tice Sanceza, on ima 30 godina i megalomanski ugovor koji mu niko ni priblizno nece platiti u Evropi. Jedino ako ga nagovore da ode u Kinu...

avatar
brziii
Saturday, 08.12.2018
19:57

Ni jedan od njih trenutno ne zasluzuje da igra za United. Pogba i Sancez imaju kvalitet ali ne i Lukaku. Previse je krut na lopti, ocajna pas igra, isto tako i dribling. Sve u svemu, Unitedu treba neki top napadac, Aguerovog stila i odbrambeni igrac.

avatar
Аполо
Saturday, 08.12.2018
18:33

Brate mili, ko je sklapao ove ugovore treba momentalno da leti... Prvo Sancezu dati tolika primanja, a drugo napraviti ugovor sa Murinjom da se sad svi u klubu mole da sam ode... Kako ste trazili, tako ste i dobili.

avatar
Antihepi
Saturday, 08.12.2018
17:19

Погба и Санчез слободно нека иду. А и Мурињо. Лулакуа не дирај!

avatar
Anonymous Official
Saturday, 08.12.2018
16:37

Murinjo treba da ide, Pogba treba da ostane, Lukaku treba da smrsa i Sanchez moze na transfer listu

avatar
EagleEye
Saturday, 08.12.2018
15:38

Nisam navijac UTD-a, postujem Murinja zbog njegovih zlatnih godina u Celziju, ali stvarno mi nije jasan stav pojedinih fudbalskih velemajstora ovde. UTD godinama prije dolaska Murinja je imao uzasne i mnogo gore rezultate, nijedan ozbiljan rezultat nakon Fergusona. Promjenili tri trenera do sad, doveli jednoga Murinja koji jedva izvlaci neki rezultat iz ekipe i opet je problem u treneru? Iskreno mislim da ekipa UTD-a je odavno zrela za remont na najmanje 6,7 pozicija. Mislim da bi uprava i navijaci trebali podrzati menadzera, dati mu adekvatan budzet, oslobodjene ruke i 2 sezone da pokusa da vrati UTD na stari put. Dokle god uprava i navijaci budu zauzimali stranu zamisljenih manekena mislim da UTD nema neke sanse, pa promjenili 20 trenera.

avatar
Nenadd
Saturday, 08.12.2018
15:11

Nek idu slobodno...imaju najvece plate a najgori su...treba da ih je sramota

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 08.12.2018
14:53

Ako Murinjo proda pomenutu trojicu pre otkaza iskupice se za neke stvari.

avatar
Brainless
Saturday, 08.12.2018
13:57

Ne branim Murinja ali njihov odlazak posebno Sančeza i Lukakua je najveće moguće pojačanje za UTD

avatar
Jack Rackham
Saturday, 08.12.2018
13:05

Alkanatara, Daglas Kosta i Grizman/Ikardi. I rešen problem, slicne bi i ugovore ova 3 dobili, što bi svakao bili mnogo jaci nego ovi sad u njihovim timovima, a slicno bi novca i kostala prodaja ove trojice nezadovoljnih za 3 gore navedenih.

avatar
pepyslav
Saturday, 08.12.2018
12:52

Da Morinho nije trener za United i ove igrace stoji, ali isto i stoji da nijedan od ovih ne zasluzuje da bude starter...Pogba zbog nezalaganja i nezainteresovanosti, Lukaku zbog neznanja i nespremnosti, a Sanchez zbog forme i ocigledne neposvecenosti, mada bi on i mogao dobiti sansu, ali je svakako povredjen...nazalost postoji jos igraca koji ne zasluzuju da igraju, poput Roja, Smallinga i ostalih, ali ce zbog nedostatka opcija i dalje biti prisutni..

avatar
Stratford
Saturday, 08.12.2018
12:37

Svakako su sva trojica smeće. Doduše, možda baš zbog Mourinha

avatar
RedDevil612989
Saturday, 08.12.2018
12:09

Njih trojica i treba da odu. Pogba nista ne pokazuje da opravda poverenje i novac ulozen u njega. Aleksis ima toliku platu a nista ne igra. A Lukaku je posebna prica. On jedino moze da da 30+ golova da mu Cavi, Inijesta i Ozil igraju u veznom redu i da mu stvaraju mu 10 sansi po utakmici.

avatar
noxovac993
Saturday, 08.12.2018
12:01

Srecan put svoj trojici.

avatar
JC\'90
Saturday, 08.12.2018
11:57

Do juce je bio Marsijal. I treba svi da idu. Pogba i Sancez obavezno, pa i Lukaku. Neka dovedu Pulisica, Vajgla, Rabioa (ili Veratija za Pogbu) Neka probaju i sa Sancom. Rasdorda u spica, po bokovima Marsijal (Sanco jos bolje) i Pulisic desno. U odbrani dovedu De Lihta, Aldervilda. I obavezno desnog beka. Prodaju De Heu i dovedu Pikforda.