Trio iz Premijer lige zainteresovan za fudbalera Napolija

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 08.03.2018.
14:35
Izvor: Sportske.net

Kako prenose "Dejli Miror", tri tima iz elitnog engleskog ranga će se boriti za potpis sjajnog defanzivca.

EPA-EFE/FABIO MURRU
EPA-EFE/FABIO MURRU

Povezane vesti

Kalidu Kulibali je već neko vreme na radaru najboljih klubova Premijer lige.

Čelsi ga je svojevremeno želeo u svojim redovima, slali su i nekoliko ponuda na adresu kluba iz Napulja, ali je Aurelio De Laurentis odlučio da zadrži Senegalca, koji je u Napoli 2014. stigao iz Genka za samo 7,75 miliona evra.

Čelsi je nudio daleko više, pisalo se o cifri od 55 miliona evra, ali je prvi čovek Napolija odlučio da odbije unosnu ponudu "Plavaca" i Sariju na raspolaganju ostavi odličnog defanzivca.

Ukoliko Napoli ove sezone ne uspe da osvoji titulu u Seriji A, najverovatnije će doći do velikih promena na "San Paolu", pa bi tako i Kulibali mogao da promeni sredinu.

Interesovanje za njegove usluge je i dalje veliko, pored Čelsija koji u njemu još uvek vidi pojačanje, za njegove usluge su zainteresovani i Arsenal, ali i Mančester Junajted.

"Tobdžijama" očajnički treba osveženje u zadnjoj liniji, dok će Junajted pre svega pokušati da dovede Samuela Umtitija, pa se čini da im je Kulibali rezervna opcija.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Z
Thursday, 08.03.2018
16:14

De Vrij je slobodan (dati mu masnu platu) i platiti klauzulu za Alderweireld-a, koji odbija potpisivanje novog ugovora. U prevodu, svaki klub na svetu za smesne pare (jedan je slobodan, drugom je klauzula manja od 30M) dobija TOP stoperski tandem

avatar
Gunner For Life
Thursday, 08.03.2018
17:11

Dobar plan,sto se mene tice moze tako

avatar
Žan-Žak Ruso
Thursday, 08.03.2018
17:20

Aldervajrled je uz Van Dajka pre povrede bio najbolji štoper lige. Strašan igrač, kad bi došao u arsenal, bilo bi sjajno, ali, malo je ta opcija verovatna.

avatar
Gunner For Life
Thursday, 08.03.2018
15:59

Pre sam za to da kupe Evansa,Himeneza ili Ruganija,ili da gurnu u prvi tim malog Mavropanosa,da vidimo kakav je,sigurno ne moze biti gori od Mustafija i istrosenog Koselnog

avatar
NikkiCFC
Thursday, 08.03.2018
17:17

Vi ste bas resili da ispadnete iz lige? Cuj Evans pre Kulibalija.

avatar
Nepoznati korisnik
Sunday, 11.03.2018
20:33

Evans je gori od Mustafija

avatar
Gunner For Life
Thursday, 08.03.2018
17:57

Ne kazem da je Kulibali los,ali pre ce doci Evans,boljile on nego da gledam Mustafija

avatar
Žan-Žak Ruso
Thursday, 08.03.2018
17:18

Gori od Mustafija sigurno nije. Od one nakarade - koja stalno širi ruke dok ga protivnički napadači šišaju kako stignu i koja onda krivi druge igrače što je arsenal primio gol - nema goreg igrača. Eh, da sam ja trener, kako bih ga slatko šutnuo iz tima za sva vremena. nSa druge stane, Kulibali je zver od igrača, daleko je bolji od Evansa, Himeneza i Ruganija. Njega bi trebali dovesti, jer pomalo podseća na velikog Sola Kembela.