'Trio' Atletiko Madrida ide u Kinu!?

Autor: Lazar Mitrović
četvrtak 04.02.2016.
16:56
Izvor: Sportske.net

Ova tri fudbalera bi mogla da krenu stopama Džeksona Martineza.

BETA/AP Photo/Alexey Filippov
BETA/AP Photo/Alexey Filippov

Povezane vesti

'Egzodus' fudbalera iz evropskih klubova u kinesku ligu, mogao bi da bude nastavljen i u narednom periodu.

Odlazak fudbalera poput Ramireša, Martineza, Robinja, i drugih, otvorio je vrata za dolazak novih fudbalera, u potrazi na novim izazovima.

Fudbalska 'transfer pijaca' u Kini traje do 26. februara, pa se u narednom periodu može očekivati dolazak još nekih zvučnih imena.

Kako navodi španska Marka, čak tri fudbalera 'Jorgandžija' bi, u narednom periodu, mogla da krenu 'putem svile'.

Tako bi Fernando Tores, Gabi i Tijago Mendeš mogli tamo da nastave karijeru.

'El Ninjo' je na izlaznim vratima 'Visente Kalderona', pošto nije dogovorio nastavak saradnje sa svojim matičnim klubom, gde trenutno igra kao pozajmljen fudbaler iz ekipe Milana.

Takođe, i Tijago bi mogao da krene istim putem. Portugalskom vezisti ugovor ističe na kraju tekuće sezone, i mogao bi da promeni sredinu, i ode kao slobodan igrač.

Sa druge strane, Gabi ima ugovor do 2017. godine, i klub želi da ga zadrži, ali videćemo da li će uspeti da se odupru basnoslovnim ponudama od klubova iz kineske lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JamesRodriguez_010
Friday, 05.02.2016
13:33

Tijago i Tores moze,jer Toresu i nema mesta u Atletiku,a Tijago se povredio,plus je i mator,a na sve to Saul igra odlicno i igrac je za buducnost kluba,tako da njih dvojica slobodno....a sto se tice Gabija,jako tesko,on je kicma tima iako je veteran,pravi predvodnik ekipe,Gabija nikako prodati,nikako!

avatar
Volem Vosu
Friday, 05.02.2016
01:27

Pisao sam pre nekako,pa ako neko nije procitao. Kina ima strategiju na nivou cele zemlje da za 10,15 godina njihova reprezentacija igra znacajnu ulogu na svetskom nivou. Ovo dovodjenje stranaca za velike pare ima za cilj popularizaciju fudbala tamo,a i da se mediji jos vise zainteresuju sto vuce i marketinsku korist. Otvaraju se mnoge akademije sirom Kine za rad sa mladima,a mnogo cene nase trenere pa su se i dvojica mojih drugara odlucili za odlazak u Kinu.

avatar
ACM<3
Thursday, 04.02.2016
23:15

E kinezi su zavrsili sa gradnjom jake drzave i ekonomije,izgleda da zvanicno pocinje vrijeme njihove ekspanzije po svijetu...Brzo ce uci u zivote svih ljudi na planeti kao Amerika...

avatar
Thursday, 04.02.2016
19:22

KИНЕЗИ СУ ПОТПУНО ОДЛЕПИЛИ!

avatar
Thursday, 04.02.2016
18:08

Ovi kinezi su poludeli. Ne bi me zacudilo da za godinu ili dve i domace televizije pocnu da prenose njihove utakmice. Taman da ima sta da se gleda i ujutru. Jedino ih koci to sto mogu da imaju maksimalno 3 stranca u timu, ali verovatno ce promeniti to pravilo, ako im klubovi budu nastavili da rastu ovim tempom.

avatar
Nikola Nikola
Thursday, 04.02.2016
18:25

Po meni arabljani rade interesantniji posao od njih. Kinezi dovode ispušene lule, ili igrače kojima je karijera u žestokom padu, dok arapi dovod odlične igrače iz Brazila i Argentine, seti se samo da su oni doveli i neke od tada najvećih talenata iz te dve zemlje - Zarate, Lancini, Nilmar, pa onog malog iz Liježa Imoh Ezekel, pa Asamou Đana samo godinu dana nakon SP-a na kom je eksplodirao. Ali oni imaju veći problem, a to je - neozbiljnost. Ne trude se da zadrže te igrače, te da sa njima ozbiljno rade.

avatar
Стерлинг Арчер
Thursday, 04.02.2016
21:17

Greota za Nilmara, jako sam gotivio tog lika.

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Thursday, 04.02.2016
18:27

Nego sta ce, za koju godinu ce biti da mogu maksimalno tri Kineza da imaju i timu:-D

avatar
xman
Thursday, 04.02.2016
18:02

Ne znam za ostale navijace Liverpula,ali ja bih volio da jos jednom vidim El nina kod nas