Trijumfalni povratak "Gabigola" u Evropu? Kakva bi to priča bila!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 12.12.2020.
09:14
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su dva giganta u trci za momka koji je eksplodirao nakon neuspešne epizode u Interu...

AP Photo/Fabio Motta
AP Photo/Fabio Motta

Povezane vesti

Kao tvrde argentinski mediji, Boka Juniors će imati problem da dovede sjajnog Gabigola. Posle neuspeha u Interu, pozajmica na kojima nije ni igrao, Gabrijel Barbosa se vratio u domovinu i pokazao da nije zaboravio da postiže golove.

Brazilac se rehabilizovao u Flamengu, u svom bivšem klubu, Santosu je dao 22 gola, a onda je, sa Flamengom osvojio Kopa Libertadores, brazilski šampionat, u ovom trenutku suvereno vlada terenima u Južnoj Americi.

Želi ga Boka Juniors, novcem od prodaje Kristijana Pavona bi hteli da angažuju sjajnog Brazilca koji od povratka na kontinent postiže gotovo gol po meču, a ima tek 24 godine.

Barselona je inkasirala oko 3 miliona evra posle sudske odluke, Santos mora da im plati, iako Gabigol nije nikada igrao za Blaugranu. Sećate se, posle transfera Nejmara, Santos je imao obavezu da Barsi signalizira ako stigne ponuda za bilo kod igrača, odnosno Katalonci su imali pravo preče kupovine. Brazilci nisu to učinili, Inter im je platio 30 miliona za Gabigola, pa posle suđenja, moraju da plate odštetu.

baner

Ali, to nije sve. Argentinski mediji tvrde da je Barselona sada zainteresovana za Gabigola, da smatraju da je Brazilac sazreo i da bi mogao da bude idealan napadač za tim. Njega je Flamengo otkupio od Intera za 17 miliona evra, žele da zarade, Brazilac ima ugovor do 2024. ali "rubonegra" će ga prodati, u slučaju da stigne dobra ponuda.

Šta će od svega biti ostaje da se vidi, ali kada neko postigne oko 70 golova za  od oko dve i po godine, jasno je da bi mnogo klubova želelo da ga vidi u svojim redovima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Saturday, 12.12.2020
12:57

Prodati Lautara za 100.vratiti Barbosu za 25 i priznati veliku gresku..nikada nije ni dobio priliku u Interu

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 12.12.2020
11:46