Tri ponude za Iguaina, Juve na raskrsnici, lou-kost zamena, ili čak "lažna devetka"?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 21.05.2020.
13:02
Izvor: Sportske.net

Ovo su planovi Juventusa, najvažnije je spasiti novac...

EPA-EFE/WALLACE WOON
EPA-EFE/WALLACE WOON

Povezane vesti

Po svemu sudeći Iguain će se na kraju sezone, ako ona uopšte bude nastavljena preseliti u Ameriku. Dva MLS tima žele Argentinca koji ima sezonu ugovora vrednog 7 miliona evra, u pitanju su Galaksi koji traži zamenu za Ibrahimovića i DC Junajted gde je njegov brat Federiko pomoćni trener.

Oba kluba su kontaktirala drugog brata, Nikolasa kako bi ponudila ugovor, ali i saznala uslove.

Juventus hoće da se oslobodi Iguaina, mada bi da uradi što i sa Tevezom, da pusti besplatno napadača, ali da dobije opciju na neke igrače, recimo Kolumbijca Karaskala. Tako su zahvaljujući Tevezu dobili Bentankura.

Iguain bi od Juventusa mogao da traži naknadu za odlazak, oni štede oko 12 miliona bruto ako napusti klub, čime bi nadoknadio ono što bi izgubio povratkom u domovinu.

Što se Amerike tiče, može da dobije solidan novac, ali ne i ono što prima u Juventusu.

Kazino

Italijanski šampion hoće da ga se oslobodi, teško će dovesti Ikardija, ideje su Milik ili Raul Himenez, ali čak i da ne dovedu napadača Sari planira da igra sa Dibalom kao "lažnom devetkom" ili da Ronalda pomeri u ulogu klasičnog napadača, iza koga bi igrali Daglas Košta i Dibala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Thursday, 21.05.2020
17:24

Losa opcija Ronaldo u spicu.On moze da napravi sansu a to najbolje radi po krilu,u spicu bi bio prilicno ogranicen ako bi druge ekipe igrale markiranje na recimo Dibalu a sa strane nema tako ubitacnu podrsku.Logicnije je da dovedu spica,Ronaldo ostane na krilu a Dibala da bude iza spica,tako bi se rasteretili oni a Juve bi uvek imao igraca koji moze da napravi nesto sto kroz pas,sto kroz sut.

avatar
Kimi
Thursday, 21.05.2020
13:55

Juventusu je prioritet pre svega da slozi kvalitetniji vezni red, s tim ciljem se i planira razmena Pjanic za Artura a potom da se dovedu Zorzinjo i/ili Tonali, Pogba nije bas realan osim ukoliko se tu ne ubaci Rabio, koji navodno zeli u Everton, sto dovoljno govori o njegovim fudbalskim ambicijama, vec mu je prioritet novac. Tako bi Juventus podmladio vezni red i imao vise kvalitetnih opcija, a u napadu najrealniji je Milik, koji je besplatan i bio bi opcija sa klupe, dok se eventualno ceka sansa za Ikardija ili Gabrijela, mada to isto kao za Pogbu, nije bas najrealnije.

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 21.05.2020
13:34

Ja se nadam da ce on ostati