Tri opcije za Napoli, hoće li Anćeloti dobiti kapitalno pojačanje u smiraj prelaznog roka?

Autor: Nikola Miloradović
utorak 14.08.2018.
18:47
Izvor: Sportske.net

Iskusni stručnjak je naložio upravi da mu na raspolaganje stavi još jednog napadača.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Napolitanci su ovog leta obavili veliki broj transfera, kao slobodni igrači su stigli Amin Junes i Amato Ćićireti, na pozajmicama sa obaveznim otkupom u klubu su golmani Aleks Meret i Orestis Karnezis, dok su angažovani i Fabijan Ruiz iz Betisa, Simone Verdi iz Bolonje, mladi Vinisijus Moraiš iz Real SC-a, kao i Kevin Malkui iz Lila.

Otišli su Žoržinjo, Duvan Zapata, Pavoleti, Inglese, Dezi, Alberto Grasi, kao i Đakerini, Reina, Rafael i Kristijan Mađo, kojima je istekao ugovor.

Anćeloti želi još jedno pojačanje i to u špicu napada, on na raspolaganju ima Milika i Mertensa, ali se očekuje da će Belgijanac dobiti neku drugu ulogu na terenu, te kao jedina opcija za mesto najisturenijeg figurira poljski internacionalac.

Tri igrača su na listi želja iskusnog stratega, Mario Baloteli, Andrea Beloti i Rodrigo Moreno.

Ipak, angažovanje bilo kojeg od ova tri pomenuta igrača, predstavljaće težak zadatak za ekipu sa "San Paola".

Što se tiče Balotelija, Mino Rajola ima nerealne zahteve. Kada je u pitanju Beloti, teško je poverovati da će ga Urbano Kairo pustiti na par dana do kraja prelaznog roka, makar ne lako. I na kraju Rodrigo, verovatno i najteža misija, njega je tražio i Real, Valensija bi ga navodno pustila za 55 miliona evra, ali Napoli to nije spreman da plati.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
razzorNo1
Friday, 17.08.2018
19:36

Napoli bez kreativca Jorginja nije puno izgubio, Diawara je sigurno igrac koji ce da pokrije to mjesto u sredini al za njega nema zamjene, Napoli nema golmana, nema klasicnu devetku , igra ce im ove sezone bit ocajna pogotov ako se povrijedi neko ko nosi glavnu rijec u timu poput Mertensa, Hamsika itd... ubijedjen sam da nece moci izborit ni top 4 , trenutno Ac milan ima bolju momcad od njih i pored milana koga po mom misljenju samo Lacio moze zeznut za top4...Juve bi se mogao opet lagano prsetat do titule, Inter je jedini tim koji moze mozda malo ugrozit staru damu al cisto sumnjam uglavnom juve inter sigurno ce u ls te tu bi jos dva mjesta mogli popunit roma i milan il eto lacio, napoli znaci nema sta da trazi ve sezone ako naravno ne desi se cudo pa dodju Beloti, Navas, i bar jos dva kvalitetna igraca

avatar
Los Vikingos
Tuesday, 14.08.2018
20:24

Do juce kada se Rodrigo pominjao u vezi sa Realom, cena je bila 100 miliona, sada kada se pominje Napoli, cena je 55 miliona. :-D

avatar
Kuma Baba Car
Tuesday, 14.08.2018
19:25

Realno Anceloti ima oslabljen tim u odnosu na prosle godine. Mislim da su trenutno Juve, Inter i Roma znacajno bolji od njih. Bice zanimljiva borba izmedju Napolija, Milana i Lacija

avatar
No rules
Tuesday, 14.08.2018
19:00

Napoli ima pametnu transfer politiku, ali ove godine nisu uradili nista posebno. Otisao je Zorzinjo koji je bio nosilac igre na sredini terena, a dosli prosek igraci. Roma gradi tim na mladim igracima.. Milanski klubovi ce, siguran sam, uz Juve voditi glavnu bitku.

avatar
FamilyHangingOut \'11
Wednesday, 15.08.2018
08:32

Napoli nije uradio gotovo nista ako gledas njihov status, mora to mnogo bolje i agresivnije. Tesko da ce Milan ove sezone voditi bitku (za titulu), a Roma nista manji kandidat nije za LS od nas, naprotiv, cak pre mislim da cemo sa Napolijem nego sa njima.

avatar
Raiola M.
Tuesday, 14.08.2018
18:55

Beloti neće nikad više u Torinu ponoviti predprošlu sezonu. Pitanje je da li bi je ponovio i u nekom jačem klubu.