Tri čoveka čekaju smenu Murinja, hoće li im Gvardiola ispuniti želju?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 31.10.2018.
09:58
Izvor: Sportske.net

Ovo se nikada nije desilo, samo jedan potez bi principom spojenih sudova mogao da promeni mnogo toga...

EPA-EFE/Nigel Roddis
EPA-EFE/Nigel Roddis

Povezane vesti

Žoze Murinjo i dalje insistira da će ostati na klupi Mančester Junajteda, ali i dalje vodi rat sa upravom. Naime, on je kamen spoticanja, sprečava da klub angažuje sportskog direktora koji bi dovodio igrače.

Takve stvari sa Murinjom nisu funkcionisale ni u Čelsiju, ni u Realu, gde se sukobljavao sa sportskim sektorom, a u Junajtedu su sigurni da neće dozvoliti, odnosno da će ući u sukob, ako pokušaju da mu nametnu rešenje.

Pisali smo juče, njemu će biti dodeljeno oko 120 miliona evra za prelazni rok, ali samo ako bude imao realnu šansu da se dokopa četvrtog mesta. Naime, u ovom trenutku kasni pet bodova za Arsenalom, no, ako ta razlika do januara bude recimo 10 bodova, onda će klub čuvati novac.

To bi uvelo Junajted u novu vrstu sukoba sa trenerom, možda i smenu, jer on, kako se priča ne namerava da podnese ostavku. Klub veruje da će Murinjo ostati do kraja sezone, a njegov odlazak prema pričama sa Ostrva i iz Španije čekaju trojica ljudi.

Jedan je Florentino Perez koji bi učinio sve da se Murinjo vrati u Real Madrid, ali je Portugalac rekao da nema takve planove. Drugi je Antonio Konte koji je odbio Real, jer cilja klupu Junajteda, a treći Poketino kome je dosadilo da igra za druga ili treća mesta, frustriran je zbog kašnjenja radova na novom stadionu, poseta na Vembliju se strmoglavila, pa je Argentinac sve bezvoljniji, tim pre što klub nema novca za velika pojačanja.

Njega hoće Real, ali bi veći izazov predstavljao Junajted, naime Poketino ima plan da ostane u PL, a i u Junajtedu bi ga dočekali raširenih ruku.

No, sada, sve je u rukama Murinja, on je stabilizovao tim, doduše, čekaju ga mečevi sa opasnim "Trešnjicama", a onda i gostovanje Juventusu, neki tvrde da bi stolica ponovo mogla da se zaljulja vrlo brzo, ako izgubi gradski derbi od Gvardiole.

Ipak, i dalje je teško verovati da bi na "Old Trafordu" smenili Murinja, u tom slučaju morali bi da mu isplate više od 30 miliona evra...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Barcelonista
Thursday, 01.11.2018
01:06

Upropasti vas taj co'ek, nekad je MUTD predstavljao nesto, igrao fudbal a sad...zali boze.

avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 31.10.2018
23:28

Tako im i treba. Kad klub tako sumanuto ulaze u plate igraca pa preplati silne Pogbe, Lukakue, Aleksise pa i Murinja ( a zaboravi Marsijala, Rasforda, Matu, Lingarda koji je limitiran ali igra kada ga ubace ) i onda nemaju pojma sta da rade sa njima a ovi bi radije sedeli i brojali kes ko Arda u Barsi recimo ili terali inat kao Murinjo i Pogba. I sta onda, umesto novac da ulazes u igrace ti ga ulazes u neke koji figuriraju i nemas resenje. Otpustis murinja, moras da platis sledeceg a ako je to Poketino cela operacija ima da kosta ko sto je Ronaldo kostao Juve. Aleksisa ne bi ni rodjena majka platila pola onoga sto prima, Pogba kad bi mogao nosio bi GoPro na glavi dok igra i kako ti sa tim da se boris protiv Liverpula Celsija Sitija, Juvea i ostalih azdaja ?

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 31.10.2018
23:13

Antonio Konte koji je odbio Real, jer cilja klupu Junajteda, neka hvala ne treba! On je vise za tim kao Milan u Realu bi svakako bi samo do ljeta. Poketino najbolja moguca opcija ma da nebi imao nista protiv ni da dodje Zidan

avatar
Hajduk United
Wednesday, 31.10.2018
19:03

Frustiran zbog nerada na stadionu...hahahahah

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 31.10.2018
15:19

Otkad je to klupa Junajteda primamljivija za bilo koga nego klupa Reala? U kolikoj god Real bio krizi, drugi tim je kompaktniji i izbalansiraniji od prvog tima MU.

avatar
Wednesday, 31.10.2018
13:59

Za Junajted bi najbolji bio Poketino,ali on je cesto pricao da mu je san da trenira Real Madrid,ukoliko bude slobodan na leto mislim da Junajted nema sanse maznuce ga Perez.

avatar
OGLoc
Wednesday, 31.10.2018
13:27

poketinu dosadila druga i treca mjesta, zeljan covjek malo jedanaestog, dvanaestog

avatar
Antihepi
Wednesday, 31.10.2018
13:06

Koja je разлика између Контеа и Муриња? Обојица дефанзивно играју,кукају на трансфере,обојицу једу г**** у медијима... Покетино,Зидан,Блан (мој избор).

avatar
riquelme
Wednesday, 31.10.2018
12:29

Poketino, Zidan bilo ko od njih... Nece doci ako ne bude imao garancije za ozbiljne manevre na trasfer pijaci. Varan, Sandro, Erisken ili Isko i Grizman ili Mbape su 4 igraca koja resavaju peoblem Mancesteru. Tu ond vise trener nije zaduzen za igru nego njegov staf za fizicku pripremu a on da iskljucivo drzi dobru atmosferu u svlacionici. Upravo je to uradio Zidan. Za Murinja se zna da je tu neprikosnoven ako pobedjuje sto je mnogo bivsih igraca potvrdilo kao i Azar koji je rekao da kriv bar isto ako ne i vise za kanal sezonu u Celziju. Poketino je zreo da otkaci Totenhem, napravio je maksimum maksimuma. Bez love nema sta da se trazi protiv naftne industrije Siti. Liverpul tek pocinje da gruva znaci da Mancester spasava Varan -90, Sandro -70, Isko -130, Mbape -220. Sanceza, 2 stopera, Rasford i Felaini - 200 m. I resili su problem i imaju zdravu i mladju ekipu da posle godinu dana uigravanja i neko novo pojacanje jure titulu. Ovako nema sta da traze ni sa Murinjom, Zidanom i Poketinom zajedno. Pogba ne vredi nista ako isred i iza sebe nema bolje igrace od njega da bi i on pokazao sta zna.

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 31.10.2018
15:32

Uh ali se bacas milionima, preko 500 miliona na kupovinu a racunas dobiti 200 za ispusene mustikle Sanceza i Felainija, 2 stopera koje zajedno ne mozes da utopis za 20. Mozda za Rasforda bi dobio 30, sve zajedno u vrh glave 100

avatar
riquelme
Thursday, 01.11.2018
10:04

Neka i dobiju i 100. Tih 500 je minimum ako hoce nazad u kolosek. Videces sta ce raditi Real sledece leto. Barsa trosi 150 godisnje a davala bi i vise da joj na Mesija i Suareza samo ne ide 70 miliona godisnje na plate. Hteo sam samo da kazem da bez toga nece moci da se priblize Sitiju nikada. Ovaj pukne 100 miliona don ne nadje golmana. 200-250 na odbranu, sacekaju ga Stetling, Silva, KDB, Aguero, Kompani itd. (na koje je Mancini i Pelegrini tada pukao ozbiljne pare za taj period) on dovede Sanea, Mareza I Zezusa pored odbrane i golmana. Sada vec juri Sandra za konkurenciju Mendiju a onog malog iz Ajaksa veznog je vec kaparisao. Znaci na leto puca za ta 2 igraca puca oko 140-150 miliona. I onda kazes da MU ne treba ili ne moze ili ne treba da pukne 500? To je minimum. Ako nece da zavrse kao Arsenal za 5 godina.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 31.10.2018
20:18

Sto si ti pametan sa ta 4 igraca i ja bih bio prvak.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Wednesday, 31.10.2018
12:12

Cirkus. Murinjo ni kriv Ni duzan ce preziveti ovu godinu. Nadam se tada smeni I baciti sve karte na Poketina. Definitivno zna sa mladim igracima, Junajtedova akademija bi imala smisla, forsira napadacki fudbal. Sa Totenhemom nece uraditi nista Ni za 10 godina. Ne znam samo jel to zbog nedostststka pobednickog dnk ili je Poketino trener koji ne zna da gura do kraja. Svakako, ima siguricu jer nisam video strpljiviju upravu od Junajtedove, rekao bih I budalastiju, novac za pojacanja ce imati za 15 prelaznih rokova. Gubimo se kao nekada Liverpul no nadam se da ce tome skoro doci kraj.

avatar
Mangus
Wednesday, 31.10.2018
11:58

Sta ce murinjo u realu? Otisao je nakaradno odatle a vecina igraca koji su bili tada, i sada su tu

avatar
Steffmajster
Wednesday, 31.10.2018
11:14

I sta ima veze Guardiola sa ovim?

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Wednesday, 31.10.2018
13:12

Procitaj pretposlednji pasus:-D

avatar
BratCescFabregas#4
Wednesday, 31.10.2018
23:52

Navodno bi on tj. Građani trebali da oteraju Mourinha, ako Jose izgubi od njih u derbiju.