Trenerska vrteška u Italiji, Gatuzov angažman zavisi od Milana?

Autor: Stefan Matić
petak 31.05.2019.
19:33
Izvor: Sportske.net

"Seča trenera" na Apeninima dobija novi obrt.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

U Italiji je kraj sezone obeležio odlazak trenera maltene svih većih klubova "Čizme", deluje da će jedino Napoli zadržati trenutnog glavnog stručnjaka za sledeću godinu.

Čelnici "Rosonera" su se razišli sa svojim ratnikom, Đenaro Gatuzo je napustio voljeni "San Siro". Na kraju je Italijan pokazao kakav je laf, oprostivši kompenzaciju za otkaz koja mu sledi od strane Milana.

Trenutno je slobodan na tržištu, ali Milan mu može itekako pomoći u dobijanju sledećeg posla.

Već smo pisali da je Simone Inzagi jedan od najbližih naslednika energičnog Italijana na klupi tima sa "San Sira", italijanska Republika prenosi da bi u takvom odigravanju scenarija, Gatuzo napravio "rokadu" sa trenerom Lacija i završio na vrućoj klupi u Rimu.

Simone Inzagi Filipe Kaisedo

Bilo bi zanimljivo gledati u budućnosti saradnju dva "ovna" Lotita i Gatuza na "Olimpiku", ali pre toga mnoge kockice bi trebalo da se poklope. Pre svega da Simone Inzagi bude ozvaničen kao novi trenera Milana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MottiYazata
Friday, 31.05.2019
20:38

5 dana dajem pre nego sto Lotito bude izbacen kroz prozor od strane Rina. Ako ode tamo, naravno. Cenim da ce u Fiorentinu, prirodno je da prati Montelu i da krpi provalije koje ovaj ostavlja :)

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 31.05.2019
19:56

Gatuzo je tasmanijski djavo (i to bez znaka navoda jer ta zivotinja stvarno postoji), nije ovan. Sto taj laf nije dao otkaz dok smo jos uvek imali realne sanse za LS?