Treća sreća, Perez se ovaj put ne odbija, pravi "tajming" za novog "galaktikosa"?!

Autor: Milovan Longinov
subota 09.12.2017.
10:51
Izvor: Sportske.net

Treći put ne može da dobije "NE"?!

EPA/J.P.GANDUL
EPA/J.P.GANDUL

Povezane vesti

Najveća želja Real Madrida proteklih godina ponovo je u orbiti.

Kako prenosi madridska Marka, Robert Levandovski je ponovo aktuelan u snovima Florentina Pereza.

Nakon dva neuspešna pokušaja da ga angažuje, Florentino Perez pali motore i spreman je da ponovo krene u napad na poljskog napadača.

Izgleda da je Real Madrid konačno spreman za novu "devetku", iza svega stoji Perez koji je spreman da ponovo krene u akciju i zameni Karima Benzemu posle devet godina.

Marka piše da je Mauro Ikardi jedna od želja, ali da je to samo maska za napad na golgetera Bajern Minhena koga će Perez pokušati da dovede narednog leta.

Real Madrid je već dva puta dolazio po Poljaka, jednom dok je bio u Dortmundu i drugi put pre dva leta kada su Bajern i Leva zajedno odgovorili potpisom novog ugovora do 2021. godine.

Ne dešava se često da Perez treći put dolazi po nekog, tako da se očekuje da Real ovaj put poveća ponudu, cifra nije poznata, ali dovoljna je činjenica da su Madriđani spremni da otpišu Benzemu i nekom drugom ponude dres sa brojem devet.

Levandovski je svestan da će sa Bajernom teško opet osvojiti Ligu šampiona, što je njegova neostvarena želja.

On je najbliži evropskom trofeju bio 2013. godine kao član Borusije Dortmund kada je upravo razmontirao Real sa četiri pogotka na jednom meču, ali je kasnije izgubio od Bajerna.

Poljak je izgubio veru da ovaj Bajern ponovo može do prestižnog trofeja, a Real je svakako tim koji zna kako se osvaja Liga šampiona.

Inače, Karimu Benzemi polako ističe vreme, ove sezone dobija poslednju šansu, a naročito bi mogao da bude bitan danas, pošto desetkovani Real Madrid dočekuje Sevilju i pobeda bi bila ključna u trci za Barsom, koja stiže na "Santjago Bernabeo" za dve nedelje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Monday, 11.12.2017
10:40

Star za podmladjivanje tima.Treba mladji napadač.

avatar
Breaking Bad
Saturday, 09.12.2017
12:16

Leva bi činio čuda sa onakvim veznim redom Reala, mada ako već prave tim za budućnost, on baš i nije rješenje, trebaju pokušati dovesti Ikardija, Vernera, nekog tako mlađeg špica, Ikardija malo teže, ali Verner je sasvim realan. Kajaće se Perez što nije uzeo Mbapea, on je još dijete, a daje golove Dortmundu, Juventusu, Bajernu, konstantna je pretnja za protivnika, šteta što je otišao u PSŽ, pravi nasljednik Ronalda.

avatar
Al(a)din
Saturday, 09.12.2017
12:05

Mogu samo sanjati