Treća sreća, Napoli dovodi mladog igrača Mančester sitija?

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 11.10.2018.
23:44
Izvor: Sportske.net

Da li bi ovaj transfer mogao da se realizuje već u januaru?

EPA-EFE/ALESSANDRO GAROFALO
EPA-EFE/ALESSANDRO GAROFALO

Povezane vesti

Gvardiola je insistirao na transferu mladog Ukrajinca, ali on Zinčenko ne dobija previše šanse u preskupom timu kakav je Mančester siti.

Pep je 2016. godine doveo Zinčenka na "Etihad", "Građani" su tad pobedili ogromnu konkurenciju, izdvojili su 1,7 miliona funti za ovog igrača, a doveli su ga iz Ufe.

Napoli će u januaru treći put pokušati da dovede ovog dvadesetjednogodišnjeg fudbalera. Pokušali su ovog i prošlog leta, ali nadaju se da će uspeti u januaru Gvardiola pustiti Zinčenka.

Igrač je pričao o Napoliju u superlativima. Naime, on je spreman da pređe u ovaj italijanski klub, ali Siti i Napoli nikako da se dogovore oko obeštećenja.

Takođe, Zinčenko ceni Karla Anćelotija i želeo bi da radi sa njim. On igra na poziciji ofanzivnog veziste, ali je pod palicom Pepa Gvardiole pokazao koliko je polivalentan igrač i kako uvek može da se prilagodi. Iako je igrao vrlo malo u Mančesteru, često je imao razne uloge u timu, a čak je vrlo uspešno igrao i na poziciji levog beka kada su Mendi i Delf bili povređeni.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke