Treća sreća? Arsenal ostaje bez najboljeg?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 04.06.2019.
09:10
Izvor: Sportske.net

Teško će ga zadržati, a na kraju krajeva, moraju i da ispeglaju finansije...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Arsenal izgleda ostaje bez najboljeg igrača. Naime, prema informacijama iz Engleske, Pjer Obamejang želi da napusti klub, naime, Gabonac je razočaran neigranjem u Ligi šampiona i prihvatio bi ponudu kineskog Šangaja koja je oko 20 miliona evra godišnje.

"Guneri" bi prodajom nadoknadili gubitak zbog izostanka iz evropske elite u još jednoj sezoni, a delom bi povećali i transfer budžet.

Prošlu godinu su završili sa gubitkom od 50 miliona, ovu bi mogli slično, ako ne budu prodali nekog igrača...

Za Obamejanga bi ovo bila treća sreća kada je Kina u pitanju. Odlični napadač je imao ponudu od Gvangžua pre nego što je otišao u Arsenal, a šest meseci pre toga je Dortmund dugo odbijao Tijanđin, iako se Obamejang dogovorio.

Pjer Emerik Obamejang

Tada je transfer od oko 80 miliona evra propao jer je prošao prelazni rok u Aziji.

Obamejang je ove sezone dao 31 gol u svim takmičenjima, od toga 22 u PL, sigurno je najbolji igrač tima, ali s obzirom da ima 29 godina, ovo je i za njega šansa da zaradi ogroman novac, ali i za Arsenal da vrati veliko ulaganje od pre dve sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tobdzija02
Tuesday, 04.06.2019
20:28

Treba sad prodati Obamejanga dok je jos na ceni sledece godine cena moze da mu se prepolovi zbog godina,Laca definitivno najdrazi igrac Arsenala !

avatar
Anonymous Official
Tuesday, 04.06.2019
16:49

Bas ce on u Kinu

avatar
Непобедиви
Tuesday, 04.06.2019
13:29

Vec duze vreme se suska da odlaze ili Lakazet ili Obamejang. Ako moram da biram, izabracu da ostane Lakazet. Mislim da je bolji igrac. Inače, izgleda da je Arsenal ponudio nekom igracu kapitensku traku u ugovoru. Ne zna se kom. Znaci ide i Koscelni. Ceh, Lihstajner, Koscelni, verovatno Monreal, Remzi i Velbek napustaju Arsenal. Verovatno jos neko. Gledacemo neki novi Arsenal, to je sigurno. Da li bolji ili gori pokazace vreme.

avatar
Brat Marchisio
Tuesday, 04.06.2019
12:09

Ovo ako urade, neka sami istupe iz lige i odu ne u Cempionsip nego u jos nizi rang.

avatar
Igors Stepanovs
Tuesday, 04.06.2019
10:03

Krenulo je opet.Ne znam koliko su informacije tacne ali ako odu i on i Laka,bice bas teska situacija.Jer niko nece bez LS doci od kvalitetnih igraca.Mada i ovaj PEA se nije video u tom finalu,krivac je isto koliko i Ozil.

avatar
JC\'90
Tuesday, 04.06.2019
09:51

Sta li je razmisljao kad je prelazio iz Dortmunda u Arsenal.

avatar
Crveni Lucifer
Tuesday, 04.06.2019
09:26

Pre beze ilu kinu nego da ostanu u arsenalu, sta se desi od tima kome smo svi zavideeli pocetkom veka. Dobili smo novu Aston Vilu.