Tražio ga Junajted, on će ipak biti zamena za Mareza?!

Autor: Nikola Miloradović
petak 01.06.2018.
12:48
Izvor: Sportske.net

Pominjalo se da bi Murinjo voleo da ga vidi u svojoj ekipi, ali izgleda da se to neće dogoditi.

Beta/Owen Humphreys/PA via AP
Beta/Owen Humphreys/PA via AP

Povezane vesti

Mladi fudbaler Aston Vile Džek Griliš skrenuo je pažnju brojnih klubova sa ostrva svojim partijama u dresu tima iz Birmingema ove sezone.

Vila nije uspela da se vrati u najviši rang, izgubili su od Fulama u finalu doigravanja za plasman u elitu, što je upalilo alarm u brojnim timovima iz PL.

Za Griliša je navodno zainteresovan i Mančester junajted, stidljivo se po medijima pominju i Everton i Arsenal, a sada se u trku za njegov potpis uključio i Lester Siti.

"Lisice" sve izvesnije ostaju bez Rijada Mareza, potrebno je angažovati dobru zamenu, a izgleda da je izbor pao na mladog engleskog internacionalca.

Griliš ima još dve godine ugovora sa Aston Vilom, pa bi uprava ipak morala da razmotri ponude koje stignu na njihovu adresu za njegove usluge, a "Skaj Sports" prenosi da bi 40 miliona funti (45 miliona evra) bilo dovoljno da Griliš dobije dozvolu od uprave da može da pregovara sa drugim klubovima.

Očekuje se da Lester od prodaje Mareza Sitiju prihoduje oko 60 miliona funti (oko 70 miliona evra), te bi "Lisice" imale dovoljno novca da izađu u susret upravi Vile.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Friday, 01.06.2018
16:55

Iduće godine koštaće 100 mil.Odličan mladi igrač.

avatar
Маркус19
Friday, 01.06.2018
14:19

Овај дечак не може ни Мареза да замени у Лестеру,а камоли да појача Манчестер Јунајтед... Престаните да копирате вести које пишу таблоиди!

avatar
Anonymous Official
Friday, 01.06.2018
13:40

Nije za United nije los ma da nista posebno nije spor je i sporo barata sa loptom ono sto on radi moze drugoj ligi da prodje ali ovako ne Martial i Rashford su od njega daleko bolji brzi i sjajni tehnicari

avatar
VANDAL_boys
Friday, 01.06.2018
13:26

40 mil za Grilisa? Siti za G.Jesusa dao oko 30 mil..🙄