Tražila ga Zvezda, sada je Monći poludeo za njim!

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 05.12.2018.
20:09
Izvor: Sportske.net

"Crveno-belima" nije uspelo da ga dovedu, hoće li sada Romi?

Epa/Giuseppe Lami
Epa/Giuseppe Lami

Povezane vesti

Kako italijanski mediji prenosi, sportski direktor Rome je trenutno u Belgiji kako bi nadgledao dva potencijalna pojačanja za "Vučicu".

Od kako je Monci stigao u klub, Roma se fokusirala na dovođenje mladih igrača, a ovog leta su doveli Ćorića, Džastina Klajverta i Yaniolija, ako se pogledaju mladi igrači.

Jasno je da su sa Klajvertom uboli premiju i da je samo pitanje koliko će zaraditi. Slično je i sa Pelegrinijem, a sada Monci smatra da bi Razvan Marin i Gojko Cimirot mogli da budu odlična pojačanja za Romu.

Sportski direktor se prema poslednjim informacijama nalazi u Belgiji kako bi lično gledao ova dva igrača, a pretpostavlja se da je rumunski talentovani igrač opcija broj jedan.

Razvan Marin je dvadesetdvogodišnji vezista koji igra za Standard, a brojni klubovi ga žele. Impresionirao je u poslednjem nastupu za reprezentaciju i postigao prelep gol iz slobodnog udarca protiv Jermenije.

Takođe, Roma je zainteresovana i za bosanskog vezistu, dvadesetpetogodišnjeg Gojka Cimirota.

Reprezentativac BiH je bio velika želja Crvene zvezde još dok je nastupao za Sarajevo, ali se 2015. godine odlučio na selidbu u Solun gde je proveo tri godine u dresu PAOK-a.

U Standardu je od januara ove godine, a već u naredoj bi mogao da nastupi i na najvećoj fudbalskoj sceni.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Wednesday, 05.12.2018
21:27

Za Romu ne znace nista a u Zvezdi bi igrali.Klajverta sam gledao par utakmica ma nista posebno mali nikakav ko da mu ovaj nije cale jedino sto je brz nesto kao Radonjic.A Coric je ko i Rog zna da igra smisao pasovi al ne moze taj tempo Serije A ta kolicina trcanja ne ide.Roma nema vremena za te igrace.

avatar
petar000
Wednesday, 05.12.2018
21:27

Ja ne znam da li postoji fudbaler na svetu kojhi nije bio na korak od Zvezde, ili za koga ona nije bila zainteresovana. Kada bi sve sto hoce mogli da dovedu imali bi milion registrovanih fudbalera, mada ni sada nisu toliko daleko od te brojke.

avatar
Kori Volden
Friday, 07.12.2018
18:19

Isto koliko ste daleko i vi od prvog mesta na tabeli. :)