Traži transfer, navijači Junajteda se mole, da li je ovo rešenje napadačkih muka!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 20.01.2020.
08:23
Izvor: Sportske.net

Svi pominjani igrači nisu garancija, "El Matador" jeste. Hoće li klub brzo reagovati?

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Mančester Junajted će probati brzo da reaguje. Naime, kako sada stvari stoje, moraju da kupe napadača i to nekoga ko će biti oslonac ekipe u naredna tri meseca koliko je Rašford van terena. Marsijal je protiv Liverpula razočarao, neke pominjane mete poput Pjonteka, Vernera ne daju dovoljno samopouzdanja.

Sada se pojavila opcija sa Kavanijem.

On je i zvanično zatražio transfer, Parižani su odbili ponudu Atletika, igraču ističe ugovor za šest meseci, ali je jasno, Junajted ima više novca da ubedi Francuze.

Mediji veruju da će učiniti sve da kupe "El Matadora" koji je nezadovoljan, Ikardi mu je uzeo mesto u timu i jasno je da bi i u drugom delu sezone bio osuđen na epizodne uloge.

"Ne znam da li će ostati, jasno je da hoće da ode", kaže Leonardo, a slično je rekao Tuhel kome je žao Kavanija, ali ne može da skloni Ikardija koji daje golove u seriji.

Soslkjer je natuknuo sinoć nakon poraza na "Enfildu" da bi eventualno klub mogao da posegne za pozajmicom, ali nekih posebno kvalitetnih napadača nema na raspolaganju. U ovom trenutku ništa nije sigurno, lome se koplja i oko Bruna Fernandeša koji očajnički želi među "Đavole", ali Junajtedu ne pada na pamet da plati oko 90 miliona evra sa bonusima koje traži Sporting.

Sada se navodno interesuje Siti, spremni su da plate 100 miliona za Portugalca, ali to je čini se naručena novinska priča, kako bi se Junajted unervozio. U klubu veruju da je mnogo bolje da manje potroše na Džeka Griliša ili da testiraju Lester i ponude novac za Medisona koji je velika želja kluba, a i sam hoće u Junajted.

Kako rekosmo vremena je sve manje, navijači se mole da će rešenje biti nađeno...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Tuesday, 21.01.2020
16:27

Cavani i Bruno u ovom prelaznom roku pa nek nas Bog vidi...

avatar
Bendz@min
Monday, 20.01.2020
15:43

Miler..cavani...sve to ok..extra igraci..al vec u godinama....bas zalosno

avatar
Jasminn
Monday, 20.01.2020
14:58

Bit ce glupani ako izgube kvalitetna pojacanja zbog par miliona. Nemaju izbora da se cjenkaju. Ta pozicija vecnjaka krearivca im gori pod nogama. A za Kavanija. Po meni sa 32 godine jos nije toliko star. Moze komotno da odigra 2 godine na vrhunskom nivou i jos godinu ili dvije da bude extra doba dzokor s klupe. Isto dajjj pare za njega koliko god traze ne stedi

avatar
Mak-Juventino
Monday, 20.01.2020
13:15

Kavani ide kod Simeonea

avatar
Gvozden
Monday, 20.01.2020
11:03

Bez tri-četiri svetska (prvenstveno latino) igrača, nema značajnijeg preokreta u rezultatima MU.

avatar
mrancic
Monday, 20.01.2020
09:39

Haos.Tragikomedija slavnog kluba.Niko od boljih trenera neće u klub koji mu ne daje autonomiju transfera.

avatar
StefMU
Tuesday, 21.01.2020
15:45

Nzm sto ti je neko lupio minus totalno korektan i tacan komentar. Odavno sam ja pricao da ce najvece pojacanje da nam bude otkaz Vudvarda, dok se to ne desi ovaj raspad ce se nastaviti